Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от roxterox Виж публикацията
    Изобщо не мога да се съглася с теб! Трябва малък плодник за да се гледа малко пило. При слаби паши това е правилния път според мен, за пълни магазини.

Аз съдя по моя раьон.За поредна година бие по добив на кошер полето.Ако съм на Мусала може да си прав,но за Бояна 12 рамковия е супер кошер.Стигал съм до 11 рамки пило и след това 2 магазина с мед.До преди 2 години след липата всичко свършваше.Вече не е така до есента пашата не секва.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз съдя по моя раьон.За поредна година бие по добив на кошер полето.Ако съм на Мусала може да си прав,но за Бояна 12 рамковия е супер кошер.Стигал съм до 11 рамки пило и след това 2 магазина с мед.До преди 2 години след липата всичко свършваше.Вече не е така до есента пашата не секва.
    Така е и при мен. Тази година видинските /4бр./ ще се отчетат за пореден път по-добре от тези на пчелина, като добива от тях ще е между 80 и 100 кг и то от едносемейни. На пчелина нещата се стабилизират и семействата работят добре. Очаквам още един блок със слънчоглед да цъфне тази седмица.
    Keep Walking...

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    Така е и при мен. Тази година видинските /4бр./ ще се отчетат за пореден път по-добре от тези на пчелина, като добива от тях ще е между 80 и 100 кг и то от едносемейни. На пчелина нещата се стабилизират и семействата работят добре. Очаквам още един блок със слънчоглед да цъфне тази седмица.
    Ходих при Зайо да гледам как прехвърля личинки преди да цъфне липата в "градския" му пчелин и още тогава положението беше много добре. Мястото му е много добро и успява да се класира за различни паши. При други пчелари от града нещата не стоят така. Напълно е възможно да е достигнал килограмите за който пише.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от mir@k@ Виж публикацията
    Ходих при Зайо да гледам как прехвърля личинки преди да цъфне липата в "градския" му пчелин и още тогава положението беше много добре. Мястото му е много добро и успява да се класира за различни паши. При други пчелари от града нещата не стоят така. Напълно е възможно да е достигнал килограмите за който пише.
    ”При други пчелари от града нещата не стоят така”- Защо така? Нали са и те там? Чудна работа!?

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    87,5 !
    Keep Walking...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •