Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4220

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Даваш ли сироп?
    Не нямам пари аз за сахар.Освен от време навреме като извадя меда малко медена водичка.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не нямам пари аз за сахар.Освен от време навреме като извадя меда малко медена водичка.
    Там е проблема я. За да получиш, трябва да дадеш, нищо, че някои вкарват друга мисъл в това. "Сахарта" не е като меда.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Преди няколко години,когато спорихме с Матеев - за и против ГМО, аз дадох за пример именно генно модифоцираната пчела и как би се почувствал,когато добре облечените почукат на вратата за да обвинят в кражба на интелектуална собственост.ГМО като идея и технология не е лоша,но се използва от хора без души.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Преди няколко години,когато спорихме с Матеев - за и против ГМО, аз дадох за пример именно генно модифоцираната пчела и как би се почувствал,когато добре облечените почукат на вратата за да обвинят в кражба на интелектуална собственост.
    Туй за мен ли се отнася, че да ти отговоря?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •