Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Днес от нищото се появиха двама човека търсят пчелари, че изкупували восък, събирали и проби за мед - какво що от фирма "екомед" плащат 5лв. Айде и на тях един буркан, ма сефте чувам за тази фирма, та рекох да попитам за отзиви, ако някой е имал работа с тях.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
    Днес от нищото се появиха двама човека търсят пчелари, че изкупували восък, събирали и проби за мед - какво що от фирма "екомед" плащат 5лв. Айде и на тях един буркан, ма сефте чувам за тази фирма, та рекох да попитам за отзиви, ако някой е имал работа с тях.
    Специалистите от разградския тупрак имаха фирма Екомед. Преди време редовно имаха обява, за изкупуване на мед в някой от пчеларските вестници. В последните 2 години не съм си купувал вестник и нямам наблюдения. Ако плащат наистина 5лв. ги прати и при мен имам интерес
    Предпочитам да пия от извора.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
    Мургави ли бяха? Обикновено са такива, тия които обикалят за восък и са способни звезди да свалят от небето. Не им се доверявай и не допускай на "оглед" в имота си.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    И да се стигне до „сделка“ трябва да внимаваш с кантара и да знаеш че ще бъде с договор (после да си водиш грижа да си платиш данъците), ако се усетиш за кантара може и да няма сделка на тази цена....

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Апимел са почнали да вземат проби.Тая седмица ще идват в Разградско.Цени няма да пиша,щото било забранено.А защо,може ли да ми обясните.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Апимел са почнали да вземат проби.Тая седмица ще идват в Разградско.Цени няма да пиша,щото било забранено.А защо,може ли да ми обясните.
    Не знам да е забранено да се споделят цени, особено в темата " Цена на меда"
    Споделяй смело.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Споделяй смело.
    Може да е фирмена политика, не на форума де.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Споделяй смело.
    Ето това го искам от доста време. Да се казва цената постоянно. Кой на колко продал, кой колко предлага и т.н., а не да се стои в мъгла и всеки да трепе рибата както си знае. Още преди да стана мод исках да има теми за цената на меда, на восъка, на прополиса и т.н.. Тази информация постоянно да се актуализира за да се знае от всеки. Забранено било. Че кой забрани?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ето това го искам от доста време. Да се казва цената постоянно. Кой на колко продал, кой колко предлага и т.н., а не да се стои в мъгла и всеки да трепе рибата както си знае. Още преди да стана мод исках да има теми за цената на меда, на восъка, на прополиса и т.н.. Тази информация постоянно да се актуализира за да се знае от всеки. Забранено било. Че кой забрани?
    ЕЕх, го`син модератор, нали не си мислиш, че като се каже една гола цена, това ще е меродавно. Покрай цената си има и други съпътстващи подробности, за които, по един или друг начин трябва да се премълчи за дадено условие, което от своя страна формира цената.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •