Не са зърнарите
Вероятно се налага.
Да му мислят ръководителите на лов.
Не са зърнарите
Вероятно се налага.
Да му мислят ръководителите на лов.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ами... аз съм от Русе, ловувам в община съседна на дунавските. Като стегне студ, колегите от придунавските дружинки се "размазват" по островите. Чувал съм за дневни резултати по големи от сезонните на някои местни дружинки. Така че колко са минали не знам.
Ама съм сигурен че от април насам ни едно не се топнало у Дунава да си плува за спорта.
Според мен, трябваше да се удължи сезона до април, когато реално идва зимата напоследък, и предходната и тази година (сезон), а цялата година да има подборен индивидуален лов на нерези (щото майките са си местни и ние им знаем ятаците от години).
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Идвайте.Ще има за всички при тия норми за сезона.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Наслука,и без инциденти да го завършиме
И аз открих сезона предната седмица. Ето как.
Георги Корчев се казвам
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))