Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    01.05.2015
    Пчеларски район
    Свищовски район
    Kulinie 1, зависи колко е загоряла ракията. Имах 50-60 литра "хубаво" загоряла и пробвах с тези хапчета (те са за пиене) с по-малки количества - почти не ги усеща,а и не са евтини. Реално премахване на ароматите се постига с филтрация през много по-голямо количество активен въглен, но си нямам идея от къде може да се набави (военни или лекари).

Наблюдател
    Регистриран
    08.07.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Борислав Виж публикацията
    Kulinie 1, зависи колко е загоряла ракията. Имах 50-60 литра "хубаво" загоряла и пробвах с тези хапчета (те са за пиене) с по-малки количества - почти не ги усеща,а и не са евтини. Реално премахване на ароматите се постига с филтрация през много по-голямо количество активен въглен, но си нямам идея от къде може да се набави (военни или лекари).
    Моята също беше такава, цвета и бе тъмно кафяв. Както споменах в предишен пост, ракията престоя с въглена месеци и всичко се свлече на дъното. Доби естествения си цвят, а вкуса беше единствено на ракия, нямаше и грам аромат на загоряло, нито на плода, от който е направена. По-големи количества въглен, предполагам може да се намери и във фабриките за производство на ракия.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Kuline1 Виж публикацията
    Моята също беше такава, цвета и бе тъмно кафяв. Както споменах в предишен пост, ракията престоя с въглена месеци и всичко се свлече на дъното. Доби естествения си цвят, а вкуса беше единствено на ракия, нямаше и грам аромат на загоряло, нито на плода, от който е направена. По-големи количества въглен, предполагам може да се намери и във фабриките за производство на ракия.

Пробвал съм със въглен не става.Загоряла ракия се пие след като удариш първо 3 не загурели.Може да се използва и за течност за чистачки.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Наблюдател
    Регистриран
    08.07.2018
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Пробвал съм със въглен не става.Загоряла ракия се пие след като удариш първо 3 не загурели.Може да се използва и за течност за чистачки.
    Щом казваш, че не става - не става. При мен обаче стана. Мисля си, понеже си по икономиите, да не си се мъчил да оползотвориш и утайката, която е трябвало да отделиш.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •