Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 147

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    При мен напримерно е по добре да извадя меда и да го продам и да си закупя рамките макар и на тия цени.Пак ще ми остане 2лв горница+рамка.
    Викам да изчакаме фирмата да отговори и чак тогава да я грабваме.
    А аз викам, ако го направиш това с меда, да се сетиш да ми се обадиш

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    А аз викам, ако го направиш това с меда, да се сетиш да ми се обадиш
    Той е като ръководител движение на гара разпределителна, ама от преди демокрацията, сега влакове от там не минават, но той пак разпределя.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Той е като ръководител движение на гара разпределителна, ама от преди демокрацията, сега влакове от там не минават, но той пак разпределя.

Това ма изкефи.Само такъв не съм бил в тоя форум.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това ма изкефи.Само такъв не съм бил в тоя форум.
    С тоя грапавия език, може и да станеш.

Потребител
    Регистриран
    07.02.2013
    Тази година дали ще изкупуват пити с мед?
    Търся път, по който се постига хармония между физическата и духовната енергия.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Mystislav Виж публикацията
    Тази година дали ще изкупуват пити с мед?
    Ти миналата година включи ли се в офертата? Ако не си, първо се свържи с хора, които са го направили. Колегите не са очаровани, даже и разочаровани. Дано фирмата тази година е направила равносметка на отминалата и процедира по друг начин с изкупуването. Не за друго, а защото нито производителите - ние, нито те имат полза от подобни отношения.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ти миналата година включи ли се в офертата? Ако не си, първо се свържи с хора, които са били. Колегите не са очаровани, даже и разочаровани. Дано фирмата тази година е направила равносметка на отминалата и процедира по друг начин с изкупуването. Не за друго, а защото нито производителите - ние, нито те имат полза от подобни отношения.
    А, някой няма ли да каже нещо за отношенията? Кой доволен, кой не е и защо?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз съм доволен от отношението на фирмата спрямо мен.До тоя момент са биле коректни и са ми влизали в положението да не изпълня ангижемента към тях.Тук много колеги могат да потвърдят ,че съм агитирал да продават на тях.Вярно има и недоволни,но и има и такива които не са био и цената им беше на качество което е над Био-то.В малкия Матеев има надежда от мен да знаете/гулемия не го познавам/.Всеки си прави сметката и избора.За рамките които даваше мога да споделя няколко неща.Перфекни основи градят ги като за световно.Обтелване някъде с 1 тел по малко.Ушерители пласмасови всички по един начин заковани.Това не ми харесва защото при завъртане на рамка може да се падне женско с женско или мъжко с мъжко.Изкупуването е супер без да се брои това каккви момчета са окачествители.Добри момчета,но се чувстваш не оценен.Аз така го почувствах с брата.Имам и друго ама дълго стана.

Хайде за изкупуването от Пастили...обадих им се, че имам готови рамки...казаха, че другата седмица ще пратят някой да ги вземе...мина 1 месец и никой не дойде.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от malkia.sandanski Виж публикацията
    Хайде за изкупуването от Пастили...обадих им се, че имам готови рамки...казаха, че другата седмица ще пратят някой да ги вземе...мина 1 месец и никой не дойде.

Ей,това е голям проблем ако нямаш договор с тях.Големи загуби можеш да претърпиш ако ти изсъхне ореховата шума.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •