Първоначално публикувано от jdrumev Че аз да нямам вашия трудов стаж.Аз съм на два петъка пчелар мухар.Такова нящо не бях виждал 14 години в на брата кошерите. Ето, аз какво ви казвам. Уникален братче. Уникален.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ето, аз какво ви казвам. Уникален братче. Уникален. Е, все пак ни е талисмана на форума. Онази вечер, в друга тема щях да го напиша, но прецених че....
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ето, аз какво ви казвам. Уникален братче. Уникален. Бъзикайте се смен ДНЕС,но като стана изскупач ще има аз да ви гледам сеира.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ето, аз какво ви казвам. Уникален братче. Уникален. Първоначално публикувано от kuline Е, все пак ни е талисмана на форума. Онази вечер, в друга тема щях да го напиша, но прецених че.... Първоначално публикувано от jdrumev Бъзикайте се с мен ДНЕС, но като стана ИЗКУПВАЧ (въх), ще има аз да ви гледам сеира. Уникален си бе човек. И това ако не те ласкае!
В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))
Правила на форума