Трябваше да прочетете внимателно какво пиша и тогава давайте с коментарите.Досега не съм писал ни една простотия.Първо написа ,че съм”биопчелар”,после,че незнаеш дали е позволено да ги нося там(ами питай ги,бе те ще ти обяснят как става)на череши.Едни почнаха да пишат,че правя отводки с пчелите дето ги нося в нас(ясно писах,че ги връщам на сутринта).Може и аз да съм виновен,че необяснявам надълго,но това писане яко ме нерви.Аз когато работих с малко кошери несмеех да давам акъл на тия с по вече,но на пчелари с 20-30год. стаж и с хобипчеларстване разбрах ,че нестават за сегашното време.Сега пчели се гледат за ПАРИ,колкото и гадно да е,но си е така.Иначе трябва да гледаш20кошера и да се обясняваш,че твоя мед е най хубавия.Пресен пример от днес-Апитрейд взе проби които се изледват и тук и в Германия.Ако са наред ти вземат меда на цена която ги устроива тях и ти предварително я знаеш.Като не те устроива давай си обяви дето си искаш и си хвали меда пак толкова,но аз нямам тия качества а и време.