Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Абе вие що не се занимавате с граматика и писане,а сте станали пишман пчелари?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Абе вие що не се занимавате с граматика и писане,а сте станали пишман пчелари?
    Това в каква връзка?
    И пак слагаш квалификации, които звучат обидно. Никой не те е обидил. Никой. Позволихме си да изкажем мнение, по публикуваните клипове. Предполагам е нормално, като пуснеш клип, да очакваш някаква реакция. Е в случая, може би не очакваше такава, но това си наше мнение, а начина на работа си твой и го правиш както сметнеш за добре. Никой не си позволи да ти каже, че не ставаш и т.н. Някак си се почуства обиден от коментарите ни и си изтърваш нервите, а не трябва.
    Успех

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Трябваше да прочетете внимателно какво пиша и тогава давайте с коментарите.Досега не съм писал ни една простотия.Първо написа ,че съм”биопчелар”,после,че незнаеш дали е позволено да ги нося там(ами питай ги,бе те ще ти обяснят как става)на череши.Едни почнаха да пишат,че правя отводки с пчелите дето ги нося в нас(ясно писах,че ги връщам на сутринта).Може и аз да съм виновен,че необяснявам надълго,но това писане яко ме нерви.Аз когато работих с малко кошери несмеех да давам акъл на тия с по вече,но на пчелари с 20-30год. стаж и с хобипчеларстване разбрах ,че нестават за сегашното време.Сега пчели се гледат за ПАРИ,колкото и гадно да е,но си е така.Иначе трябва да гледаш20кошера и да се обясняваш,че твоя мед е най хубавия.Пресен пример от днес-Апитрейд взе проби които се изледват и тук и в Германия.Ако са наред ти вземат меда на цена която ги устроива тях и ти предварително я знаеш.Като не те устроива давай си обяви дето си искаш и си хвали меда пак толкова,но аз нямам тия качества а и време.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Със сигурност си био с тези табелки, а ти сам си го каза. Не знам кого да питам как се прави "носене" на череши на био регистрирани семейства . А това че си дал проби на Апитрейд, голям пчелар ли те прави? Писнало ми да се подиграват с труда ми изкупвачи като Апитрейд. За съжаление все още съм зависим от тях, но правя всичко възможно да се оттърва. Изнасям за няколко държави в Европа. Правя стъпки и извън Европа и се гордея с това. А да дам на Апитрейд, Апимел, Йот ги вал, Рамкомерс и т.н изедници е най-лесната работа. Пожелавам ти успех колега, не ти завиждам и нямам немерение да ти давам акъл как да работиш. Съжалявам въобще че коментирах.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Със сигурност си био с тези табелки, а ти сам си го каза. Не знам кого да питам как се прави "носене" на череши на био регистрирани семейства . А това че си дал проби на Апитрейд, голям пчелар ли те прави? Писнало ми да се подиграват с труда ми изкупвачи като Апитрейд. За съжаление все още съм зависим от тях, но правя всичко възможно да се оттърва. Изнасям за няколко държави в Европа. Правя стъпки и извън Европа и се гордея с това. А да дам на Апитрейд, Апимел, Йот ги вал, Рамкомерс и т.н изедници е най-лесната работа. Пожелавам ти успех колега, не ти завиждам и нямам немерение да ти давам акъл как да работиш. Съжалявам въобще че коментирах.
    Аз също ти пожелавам успех колега и с реализирането на меда и с добивите.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •