Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 457

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    За европеиците ли пишеш,че се самозадоляват?За тях ли пишеш,че са лековерни?Няма да те коментирам.Не100,а500 год. няма да ги стигнем в стандарта им,а и в мислене.Ние сме най велики и те тва е.Сетих се,че селяните ядат хубави храни.Ако се вярва на статистиката ние най малко живеем и сме доста болни.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    За европеиците ли пишеш,че се самозадоляват?За тях ли пишеш,че са лековерни?Няма да те коментирам.Не100,а500 год. няма да ги стигнем в стандарта им,а и в мислене.Ние сме най велики и те тва е.Сетих се,че селяните ядат хубави храни.Ако се вярва на статистиката ние най малко живеем и сме доста болни.
    Не, пиша за българите. Статистиката е вярна, но за това причините са и храната, пълна с всевъзможна химия и ред други причини. И остави нафукания тон! Първо тук не сме деца, за да вярваме в дядо Коледа и второ с него много олекваш!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Нито тона ми е нафукан,нито вярвам в дядото,а и съм на58години.С тоя “тон” пиша,защото така пишат и за труда ни,но вече спирам да пиша,че ме взеха за закупчик на мед.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Не разбирам защо се дъвчете. Има създаден ред по който се контролира продукта и НАЧИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО МУ за да му се сложи етикет био. Не виждам ако някой иска да произвежда такъв мед какво го спира да предостави и начина за производство на контрол. Пречка са районите с активно земеделие, но в тези райони просто не може да се произведе такъв мед. За сметка на това добива в тези райони си е поне двоен. И аз съм в такъв район и не мога да регистрирам био. Дразня се само на колегите които хванаха мътните времена и регистрираха био "под комина на ТЕЦ-а" примерно. И там нещата ще си дойдат на мястото надявам се.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Нито тона ми е нафукан,нито вярвам в дядото,а и съм на58години.С тоя “тон” пиша,защото така пишат и за труда ни,но вече спирам да пиша,че ме взеха за закупчик на мед.
    Точно заради годините си не трябва да летим в облаците! Твоите са 58, моите са с 10 отгоре. Живели сме и преди и сега, знаем и две и двеста. България има едно голямо предимство пред доста европейски страни - през последните тридесетина години, заради това, че си ликвидирахме интензивното земеделие земята ни се поизчисти от многото химия. Европа разбра това и започна да търси нашата еко и био продукция. В света като цяло думичките "Еко" и "Био" се превърнаха в доходоносна мода. Ще сме пълни глупаци ако не се възползваме от доброто за нас съвпадение на тези две обстоятелства.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    България има едно голямо предимство пред доста европейски страни - през последните тридесетина години, заради това, че си ликвидирахме интензивното земеделие земята ни се поизчисти от многото химия.
    Ти наистина ли вярваш в тази глупост и небивалица? Очевидно си доста далеч от съвременното земедели в България. Дори ТКЗС-тата не са изливали толкова химия по нивите колкото сега.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Значи в Германия, Австрия има селски, пазарен туризъм. В определени дни- пазарни автобуси посещават селата и си купуват продукти, дирекно от производителя: Месни, млечни и т.н., там не ревет институциите, като тук в защита на на големите фирми монополисти, че може да се заразят с какви ли не болести, ако продукцията не произведена, така и така видиш ли!
    Гледах, по някое предаване; как се прави в Алпите сирене-(за мен това си е вид кашкавал), малки семейни ферми: дървени корита, преси, скари, стелажи- които не си знаят годините.Продукцията се продава се много скъпо защото е ЕКО.
    Ако беше тука: Защо не иноксово, не стерилно като за производство на инфузиони лекарствени форми (лекарства за венозно вливане) и т.н.
    Странно е, че винаги ние сме по-католици от Папата, или както се казваше някога: Ако в Москва пръднат в София се насират!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Ти наистина ли вярваш в тази глупост и небивалица? Очевидно си доста далеч от съвременното земедели в България. Дори ТКЗС-тата не са изливали толкова химия по нивите колкото сега.
    Сравни обработваемите площи и жителите на селата от полупланинските и планинските райони от времето на ТКЗС-тата и сегашните и ще повярваш и ти "в тази глупост"!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Сравни обработваемите площи и жителите на селата от полупланинските и планинските райони от времето на ТКЗС-тата и сегашните и ще повярваш и ти "в тази глупост"!
    Нали си родом добруджанец, какво интензивно земеделие в планинските и полупланински райони търсиш? Точно в настоящето, земеделието е в пъти по-интензивно от миналото. Арендаторите и черните пътища разорават, за да имат повече обработваеми земи, които подхранват със съвременна химия, че ум ще ти зайде.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Няма как да стане това защото всички ние сме едни пионки в гулемата игра на някой.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •