Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от darkvr Виж публикацията
    не е важно от кога е статията, по-важното е, че българския мед хората в чужбина го оценяват, като най-добрия и го ползват за подобряване на техните бози-фалш, а ние го продаваме на едро за жълти стотинки, това исках да подчертая Бат Вальо
    Защо си мисля, че се насажда, че нашия мед е най, най. На времето ни се насаждаше, че от България по - хубава няма. Ами излезте от границите на България и вижте, че сме на гъза на географията във всичко.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Защо си мисля, че се насажда, че нашия мед е най, най. На времето ни се насаждаше, че от България по - хубава няма. Ами излезте от границите на България и вижте, че сме на гъза на географията във всичко.

То ,че е хубав хубав,но има и такъв от инверт който също е хубав но не чак толкова.Модернизаторе снощи продадох и последното тене Акация на 8 лв/кг.До сега един не се е оплакал,че ми е лоша стоката всеки пита имали още и кога.Клиента от снощи се е занимавал дълго време с изкупуване на мед в българия.Каза, че медът е прекрасен и тая цена е нормална за него,но можел съм да кача лев още.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    То ,че е хубав хубав,но има и такъв от инверт който също е хубав но не чак толкова.Модернизаторе снощи продадох и последното тене Акация на 8 лв/кг.До сега един не се е оплакал,че ми е лоша стоката всеки пита имали още и кога.Клиента от снощи се е занимавал дълго време с изкупуване на мед в българия.Каза, че медът е прекрасен и тая цена е нормална за него,но можел съм да кача лев още.
    Колега дай ми координати на тоя за акацията, ако не ти е проблем, че имам десетина тенекета, а пазара куца.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Колега дай ми координати на тоя за акацията, ако не ти е проблем, че имам десетина тенекета, а пазара куца.

Той не се занимава вече колега.Преди е купувал за различни фирми.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Друмев, няма кой да каже, че стоката му не струва, и че не е най - най, но има и много бози, както писа и колегата. Но чак, че меда ни е есенция и подобряват останалите си е вече пресилено. Както и, че някакъв мед изваден от някаква руска хралупа е по - хубав от моя и ще струва стотици рубли.

Наблюдател
    Регистриран
    31.08.2013
    Сунай, а пък и не само той, в момента търсят само рапица( това което най- малко го има).Ако имате го търсете.Не взимат акация, защото смятат ,че е много течна и ще се развали и ....... Нямам думи .....

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Той не се занимава вече колега.Преди е купувал за различни фирми.
    Да бе. Той не се занимава вече. Само за теб му се отвори сърцето, разтопи му се душата, потекоха му лигите от твоя хубав мед и извади кисията, и я изпразни за твоя благодат. Ха, ха....убавец.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Малко като онуй “една жена казала”стана май?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Като гледам тия цени си мисля да ли да не празнувам от утре при комшиите.
    Рапицата тая година е малко по не знай какви причини, освен колегите да си мълчат за изчезването рязко на летящата пчела след дъжда от Сахара.Не дай боже цените на фафлите да се вдигнат,че само пари за тях има.Липа няма то ясно след тая суша,а каквото има до 5 дена щего изхрупат.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Като знам какъв инженер съм(ВИММЕСС - ТММРМ), как да отида на доктор?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •