Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 157

Тема: АКАЦИЯ

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Я сподели каква цена са ви предложили за биото, до колкото разбрах имате оферта.

Чакай да ти каже.Аз имам вече оферта на биото ми дето няма артия.5,50лв/кг с документ.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Чакай да ти каже.Аз имам вече оферта на биото ми дето няма артия.5,50лв/кг с документ.
    Ти ,тогава забогатя.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Чух за прекупвач от Варна, който дава цена 7 лева за килограм акация реколта 2018, но това за съжаление е непроверена информация и не е ясно за био ли става въпрос или за конвенционално добит пчелен мед.

Който има повече информация, може да сподели.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Калоянски ..ей сме земляци, баща ми, Бог да го прости е от с.Одърне, Плевенско...имам батчеди и братчедти от Плевен...но откъдето жената, там и родата...а пък майка ми е от Руситу!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Ами аз съм виждал само бяла акация ние му викаме по нашему салкъм. Чак като порастнах разбрах че се казва акация. Баща ми е казвал, че като е бил дете и хранели кравите с цвят от акацията и млякото било уникални на мирис. Одърне ми е по-далеч, аз съм съвсем близо до Плевен. Иначе аз поръчах капаните, но имах проблеми с картите. Моята банка директно отхвърли транзакцията, а другата коят ми е виртуална също отряза, но после я одобрих и стана. Сега чакам да видя кога ще получа каквото и да е и кога ще стане.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •