Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Не послушах съвета, нали трябва да се уча. Възможно ли е да правят маточници върху яйца от търтовки?
    Не само правят,ами се излюпват такива огромни търтеи–майки,че дори има и циклопи.Някъде тук,преди години съм описал подобен случай.Трябвало е да се поразровиш и да прочетеш,ама нали сте свикнали по джагъла. Пък и ти нали си корава глава,кой знае какво ли ще и дойде на кофилото?
    Това,че не уважаваш някого,не значи, че не трябва да се вслушаш понякога в съветите му.Убедих се,че ти не обичаш казаната истина право в очите,страх те е.Или по–точно казано,не искаш да приемеш от този за когото ти мислиш само негативно.Това е голяма твоя грешка.Приемай всичко полезно,дори и от най–големия си враг.Това е само съвет от мен.

Наблюдател
    Регистриран
    04.08.2016
    Пчеларски район
    Козлодуй
    Невероятно. Това ми попълни една празнина от знанията. Чудил съм се какво точно се случва в такива случаи.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Не само правят,ами се излюпват такива огромни търтеи–майки,че дори има и циклопи.Някъде тук,преди години съм описал подобен случай.Трябвало е да се поразровиш и да прочетеш,ама нали сте свикнали по джагъла. Пък и ти нали си корава глава,кой знае какво ли ще и дойде на кофилото?
    Това,че не уважаваш някого,не значи, че не трябва да се вслушаш понякога в съветите му.Убедих се,че ти не обичаш казаната истина право в очите,страх те е.Или по–точно казано,не искаш да приемеш от този за когото ти мислиш само негативно.Това е голяма твоя грешка.Приемай всичко полезно,дори и от най–големия си враг.Това е само съвет от мен.
    Искаш да кажеш, че ако бях сложил корпуса на търтовката отгоре, а не, както направих за по-лесно - оставих го отдолу, сега нямаше да има такъв резултат? Или не е това съветът, за който казваш, че не съм послушал? Форума е голям, темите много и не смятам, че съм в състояние да запомня съществена част от прочетеното, така че спокойно можеш да се повтаряш, ако искаш да помагаш. Акъл вземам от всеки, особено от практици като теб. Друг е въпроса какво успявам да запомня и какво ще изпълня.
    И да ти кажа - считам, че по форумите няма приятели и врагове, такива човек може да си завъди само в реалния живот /според мен, де/.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 21 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 21 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •