По добре изобщо не ги пипай следващите 2-3 седмици.
По добре изобщо не ги пипай следващите 2-3 седмици.
Здравейте, колеги искам да ви попитам как мога да дезинфектира магазин рамки лазени и наядени от мишки или може би плъхове?
Не послушах съвета, нали трябва да се уча. Надникнах днес да видя какво става в четирите кошера, за които написах, че съм пренесъл по един корпус върху търтовка. В единия случай съм пренесъл майката и в кошера - донор има запечатани маточници. В другия случай не съм пренесъл майката и десетина маточници има изградени в пренесения корпус. За мое голямо учудване там повечето маточници са незапечатани, а пък мина една седмица оттогава, трябваше да са запечатани всичките. Възможно ли е да правят маточници върху яйца от търтовки?
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Не само правят,ами се излюпват такива огромни търтеи–майки,че дори има и циклопи.Някъде тук,преди години съм описал подобен случай.Трябвало е да се поразровиш и да прочетеш,ама нали сте свикнали по джагъла. Пък и ти нали си корава глава,кой знае какво ли ще и дойде на кофилото?
Това,че не уважаваш някого,не значи, че не трябва да се вслушаш понякога в съветите му.Убедих се,че ти не обичаш казаната истина право в очите,страх те е.Или по–точно казано,не искаш да приемеш от този за когото ти мислиш само негативно.Това е голяма твоя грешка.Приемай всичко полезно,дори и от най–големия си враг.Това е само съвет от мен.
Невероятно. Това ми попълни една празнина от знанията. Чудил съм се какво точно се случва в такива случаи.
Искаш да кажеш, че ако бях сложил корпуса на търтовката отгоре, а не, както направих за по-лесно - оставих го отдолу, сега нямаше да има такъв резултат? Или не е това съветът, за който казваш, че не съм послушал? Форума е голям, темите много и не смятам, че съм в състояние да запомня съществена част от прочетеното, така че спокойно можеш да се повтаряш, ако искаш да помагаш. Акъл вземам от всеки, особено от практици като теб. Друг е въпроса какво успявам да запомня и какво ще изпълня.
И да ти кажа - считам, че по форумите няма приятели и врагове, такива човек може да си завъди само в реалния живот /според мен, де/.
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Благодаря на всички колеги за отговорите/на лична/ по въпроса ми за търтеите.Вече имам прозрение по въпроса. Голямо Благодаря отново.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Здравейте. Имам кошер загинал през зимата. Отдавам го на стара майка ( три годишна ). Сега прибирах останалите пити и забелязах на едната десетина килийки запечатано пило. В няколко килийки, които разчоплих с клечка, имаше пихтиеста течност, като боза . Възможно ли е да е гнилец? И как да процедирам?
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))