Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    То във второто подхранване си свършил работата за въпросъти според мен.
    Глупостта ми е факт, макар че съм сипал по 0.3л, просто се чудя трябва да правя за да притъпя грешката си(освен отводки),а семействата бяха силни и преди това и няма къде да ги разширявам

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от go6om Виж публикацията
    Глупостта ми е факт, макар че съм сипал по 0.3л, просто се чудя трябва да правя за да притъпя грешката си(освен отводки),а семействата бяха силни и преди това и няма къде да ги разширявам

До миналата година се стремях да пълня всичо като инвентар гоних бройка.Сега като преброя празните и се радвам.
    Всички правим грешки,даже и най големите.Само,че едните си ги признават, а другите не.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Миналата година се бях объркал с ДФЗ , и имах 30% зимна смъртност и имах инвентар, ама тая съм само пчелар без програми и кошерите са силни ,нямам смъртност и се притеснявам нямам празни, здраве да е!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от go6om Виж публикацията
    Миналата година се бях объркал с ДФЗ , и имах 30% зимна смъртност и имах ивентар, ама тая съм само пчелар без програми и кошерите са силни ,нямам смъртност и се притеснявам нямам празни, здраве да е!

Може и да ми се смееш,но видяли до някоя кофа стара секция,гардероб или шкафче веднага го прибирам.Като клошар съм станал се мъкна и режа.Това ми е вродено нали съм 4то поколение комунист.,,Ще потрябва някога"

Няма къде да се разминеш около мен, трябва да се променям в това отношение, а не мога да се грижа и обслужвам повече кошери, искат да купуват, но на безценица -така не съм съгласен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Супер агресивни,преследваха ме като зли псета,на два пъти се крих в колата,не признават ни пушилка,ни було,ни ръкавици...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от miroslav70 Виж публикацията
    Супер агресивни,преследваха ме като зли псета,на два пъти се крих в колата,не признават ни пушилка,ни було,ни ръкавици...

Рапица,пръскане или разваляне на времето.Така викаше бай Иван Акацията.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Днес правих първи отводки,подготвен за 20, не успях и половината инвентар да напълня,пред някои редици шепи умрели и още толкова пълзящи пчели пред всеки кошер!?Тия дни пръскаха,пчелите са видимо намалели.Интересното е че при три редици няма проблем...?От тях и взех каквото взех.Май някой,,доброжелател "да е напръскал входовете с нещо.Не знам,за пръв път ми се случва.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от miroslav70 Виж публикацията
    Днес правих първи отводки,подготвен за 20, не успях и половината инвентар да напълня,пред някои редици шепи умрели и още толкова пълзящи пчели пред всеки кошер!?Тия дни пръскаха,пчелите са видимо намалели.Интересното е че при три редици няма проблем...?От тях и взех каквото взех.Май някой,,доброжелател "да е напръскал входовете с нещо.Не знам,за пръв път ми се случва.
    Миро след , като пчелите са видимо намалели защо правиш отводки ?
    Кой ще храни ?

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    От тези,,три редици"пред които не видях подмор и имаше доволно пчела взех по една,две рамка пило да ги поохлабя че са се замислили...търтеевото е под пилото,има и чашки...

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •