Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Беше важно до един момент. Събитията се развиват в посока, обезсмисляща минималната бройка. Лошото е, че отново пчели пълзят по земята, като миналата година. Есента, зимата и сега пролетта изчезнаха на над 25 кошера майките. Повечето бяха от една редица и няколко от съседната. Търсих майка в мъртвото кълбо и подмора на дъното, но не намерих в нито един от мъртъвците. Поне тях искам да възстановя.
    Агро, как "произвеждаш" майки?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
    Агро, как "произвеждаш" майки?
    Оставил съм тази работа на пчелите. Аз само премахвам запечатаните маточници на петия ден. Е, доста съм купил, за две години към петдесет броя, но от тях една няма оцеляла.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Оставил съм тази работа на пчелите. Аз само премахвам запечатаните маточници на петия ден. Е, доста съм купил, за две години към петдесет броя, но от тях една няма оцеляла.
    Надявам се, че си си направил извод за качеството на майките които се предлагат масово. Отделно че с тях не знаеш какво си вкарваш в пчелина като патогени.
    Праща ли за анализ проби миналата година от умрелите пчели по бетона пред кошерите, че не помня?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •