Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Няма, какво да ми се угажда. Да не ме споменава, да не ме обижда и всичко ще е шест.
    Ко тана селски, да не ти мина постенето или смени ичкията. Чудо, мислех си, че вече си редовен, все пак доста време устиска да не ми се чекаш на ....
    А сега да ти тресна ли един БАН?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Тоя форум се превърна в място за избиване на комплекси!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Тоя форум се превърна в място за избиване на комплекси!
    Всяко райско кътче, като се започне да се сере в него и се превръща в тоалетна. Както ви казах и в по предишни постове - вие си го правите. Никой не ви е виновен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Не се конфронтирайте колеги.От това печелят само нашите благодетели–зърнарите.Кат о казвам ''благодетели'' имам в предвид,че те си мислят за такива и затова си правят каквото си искат.Докато не осъдим 1 бр. благодетел –така ще е до второ пришествие.
    А по синдрома Атанасов не се кахъри колега.Той си е такъв,че е корифей,корифей е.Но на бърканиците,като паприкаша е.Те май от този регион се оформиха доста такива.Пущат фитила и .................Споко.Всичко си идва на мястото.Само търпение и трезв ум!
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    А сега да ти тресна ли един БАН?

Можеш, ти командваш. Ако си безпристрастен обаче, трябваше да цитираш и горния пост, преди моя.

пп. Само в тази тема ме е нападал с обиди 4-5пъти безпричинно. Е, не съм вярващ християнин-сори.
    Мога да ти дам номерата на постингите, а и на тези, в които е обиждал : Бат Тянко, Манков, Юри Цветков и др.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Можеш, ти командваш. Ако си безпристрастен обаче, трябваше да цитираш и горния пост, преди моя.

пп. Само в тази тема ме е нападал с обиди 4-5пъти безпричинно. Е, не съм вярващ християнин-сори.
    Мога да ти дам номерата на постингите, а и на тези, в които е обиждал : Бат Тянко, Манков, Юри Цветков и др.
    Когато си нямате кантар на приказките, аз ли да ви бъда кантар и да ви тегля, коя от коя по - голяма глупост е и от кой е казана тя? Умни хора сте, а като започнете да се изразявате по този селяндурски начин и се вижда колко сте умни и културни. Веднага се вижда корена от който изсмуквате соковете. Казах - всичко ви идва от пространството между ушите и как боравите с него. Това е.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Когато си нямате кантар на приказките, аз ли да ви бъда кантар и да ви тегля, коя от коя по - голяма глупост е и от кой е казана тя? Умни хора сте, а като започнете да се изразявате по този селяндурски начин и се вижда колко сте умни и културни. Веднага се вижда корена от който изсмуквате соковете. Казах - всичко ви идва от пространството между ушите и как боравите с него. Това е.
    Прав си , знам, че трябва да въдворяваш ред и гледам да не те натоварвам. В 90% от случките съм бил в отбранителна позиция или съм премълчавал. Пример- този последния случай от вчера.

пп. Нямам претенции нито да съм много умен, нито културен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Атанасов,поне едно благодарско сложи.А аз мислех да ти пратя и малките чертежчета.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Абе ефтиното си е ефтино - колкото и ниско-технологично да е то!!...затва, като сбера парички ще си купя един Лисън, че да ми е мирна чутурата, и да не откривам топлата вода са ен-ти път по най-трудния начин.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Абе ефтиното си е ефтино - колкото и ниско-технологично да е то!!...затва, като сбера парички ще си купя един Лисън, че да ми е мирна чутурата, и да не откривам топлата вода са ен-ти път по най-трудния начин.

Виж обявата на Матеев младчи и тя е вариант.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://youtu.be/uVK1uSkPBfQ Това само заради Атанасов го показвам.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •