Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 448

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Що се напъвате? Аз такова нещо /кош/ за една бройка никога няма да се захвана да правя, като прочетох за колко се продава готово. Въпреки, че притежавам металообработваща работилница. В момента работен час на работник се продава по 20 лв без ддс минимум, даже е евтина тази цена. Моя час си го оценявам на повече. Виж, за над 10 броя може да се напъна да смятам има ли полза.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Що се напъвате? Аз такова нещо /кош/ за една бройка никога няма да се захвана да правя, като прочетох за колко се продава готово. Въпреки, че притежавам металообработваща работилница. В момента работен час на работник се продава по 20 лв без ддс минимум, даже е евтина тази цена. Моя час си го оценявам на повече. Виж, за над 10 броя може да се напъна да смятам има ли полза.

Друго си вика АЗ да си го направя.После кефа е по голям.А и с купешки работи във форума как да се похваля.С пари мой всеки.А аз пари и страх нямам.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Защо ли? Ами защото човек има нужда да премине през такъв етап. Това е психологически момент. Ти, преди няколко години, в пчеларския занаят беше на този етап, а и още те гони ентусиазма. На теб го обяснявам, надявайки се, че ще ме разбере, щото оня, инджинерина няма как да го асимилира.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Защо ли? Ами защото човек има нужда да премине през такъв етап. Това е психологически момент. Ти, преди няколко години, в пчеларския занаят беше на този етап, а и още те гони ентусиазма. На теб го обяснявам, надявайки се, че ще ме разбере, щото оня, инджинерина няма как да го асимилира.
    Охоооо, аз за начесване на краста какви щуротии си правя, не е истина. Нямат нищо общо с икономическата логика. От година се занимавам с дестилатор под вакуум, напълно безполезно занимание, изискващо харчене на пари без никакъв икономически смисъл, но упорито не се отказвам. Ако случаят е такъв, нямам аргументи против.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Всеки си има по някоя налудничава идея. И аз си правя една такава измишльотина, част от която е оная пружина от чертежите.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Всеки си има по някоя налудничава идея. И аз си правя една такава измишльотина, част от която е оная пружина от чертежите.

На мен ми е ясно, че не е за електричество пружината.Но посредата какъв нож ще минава не мога да се сетя.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    На мен ми е ясно, че не е за електричество пружината.Но посредата какъв нож ще минава не мога да се сетя.
    Не минава нож, а нещо съвсем друго влиза там. Ще го видиш като стане готово. Имай търпение, вижда му се края на проекта след почти две години работа.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Нали прочете поста какво ти трябва да го направиш,но ми е интересно какво минава.Ей тей ма човърка отвътре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •