Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1589

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Kowalski Виж публикацията
    Аз НЕ МОГА ДА ГИ РАЗЛИЧАВАМ.От колегите разбрах,че не са еднакви.Иначе аз не мога да ги различавам.Дано си ме разбрал.
    Аз мноооого трудно и баааавно разбирам, но до колкото помня яйцата ( оплодени-неоплодени ) са като две капки вода, тоест- еднакви. Това по колко броя са в килийка, как са разположени в нея , кога се случва това е друга тема.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Аз мноооого трудно и баааавно разбирам, но до колкото помня яйцата ( оплодени-неоплодени ) са като две капки вода, тоест- еднакви. Това по колко броя са в килийка, как са разположени в нея , кога се случва това е друга тема.
    И според мен са еднакви, но Ангел май се бъзика с нас че били различни и понеже бавно згряваме изписахне 2 страници спам.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    И според мен са еднакви, но Ангел май се бъзика с нас че били различни и понеже бавно згряваме изписахне 2 страници спам.
    Нали и аз споменах,че само пчелите си ги различават.Майката търтовка си ги реди,докато на пчелите търтовки яйцата се пръснати по рамките и не са в центъра на килийките.
    Тааааа,отваряш кошера гледаш наредени яйца и личинки.....а пчелите бучат.В случая само бученето може да ми привлече вниманието или чак,когато пилото се изгърби....

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Нали и аз споменах,че само пчелите си ги различават.Майката търтовка си ги реди,докато на пчелите търтовки яйцата се пръснати по рамките и не са в центъра на килийките.
    Тааааа,отваряш кошера гледаш наредени яйца и личинки.....а пчелите бучат.В случая само бученето може да ми привлече вниманието или чак,когато пилото се изгърби....
    Да и аз съм на същото мнение. Поведението на пчелите говори много за състоянието на семейството.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •