Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 152

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    15.03.2018
    Колеги първо се извинявам че не писах досега но видях коментарите ви. Учудвам се че не сте ползвали хитомилана този производител дето го пишете всъщност е вносител, ама който се интересува знае. Аз в крайна сметка разбрах че никой не го е ползвал И моля моля без обиди само поисках съвет! А като видях останалите коментари на господина kando.. ме убедиха да поръчам. А ch.atanasov ще пиша после какво е станало имам доста слабо семейства тая година .. ще видим

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Rumenbee Виж публикацията
    Колеги първо се извинявам че не писах досега но видях коментарите ви. Учудвам се че не сте ползвали хитомилана този производител дето го пишете всъщност е вносител, ама който се интересува знае. Аз в крайна сметка разбрах че никой не го е ползвал И моля моля без обиди само поисках съвет! А като видях останалите коментари на господина kando.. ме убедиха да поръчам. А ch.atanasov ще пиша после какво е станало имам доста слабо семейства тая година .. ще видим
    Ти, наистина ли ни мислиш за ... пчелари?

Наблюдател
    Регистриран
    15.03.2018
    Хм.. интересен въпрос ми задаваш.. аз какво да отговоря на това?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •