Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 347

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.03.2017
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Бат Тянко продава храни, .....И добре е да споменавате, каква точно е храната.
    Виж ти, и коя е храната, която продава и в кой град е магазина?
    А моята храна е ApiFonda и FondaBee.

Имам желание да тествам някои от другите храни на пазара, има разни с витамини, с прашец, с нозевит (поне по описание), но преди време прочетох мнение от един много добър пчелар да не се ползват храните произведени в България и затова не купувам от тях.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Sylvie Виж публикацията
    Виж ти, и коя е храната, която продава и в кой град е магазина?
    А моята храна е ApiFonda и FondaBee.

Имам желание да тествам някои от другите храни на пазара, има разни с витамини, с прашец, с нозевит (поне по описание), но преди време прочетох мнение от един много добър пчелар да не се ползват храните произведени в България и затова не купувам от тях.
    http://pchelari.com/forum/showthread...B3%D0%B0%D1%81

Нямам опит с купешки храни, но тази година заложих на -Апифонда. Нямам вяра на БГ-то.

Потребител
    Регистриран
    12.08.2016
    Въпроса е може ли да се дава сироп от подобна храна ,било то българска или вносна и ако не то защо?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от krasivasi Виж публикацията
    Въпроса е може ли да се дава сироп от подобна храна ,било то българска или вносна и ако не то защо?
    Отговора е: Може да се дава сироп от такава храна с една забележка - да не се загрява, ако в нея има витамини или най - много до 30-40 градуса.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз не съм подхранвал нито септември нито зимата.Децата имаха късна паша и се зазимиха с 15/20кг.Може би е правилно в полски район да се вади меда заради късния слънчоглед.В момента всички семейства имат над 10кг мед.Почерпих ги по някоя друга торбичка мед сама заради това да стимолирам майките да снасят.По мое наблюдение пролетното развитие с мед е по добро от това със захарен сироп.Това си е мое мнение и не желая да го втълпявам на никого.
    п.п.Сироп давам само когато трябва да им дам витамините и то по 100гр през 3-4 дена.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Всичко на всичко тази зима съм подал 2 тенекии стар мед и съм смлял 8кг захар на 47 семейства. Приготвил съм още една кофа мед за всеки случай. Отделно в кошерите има около 10кг мед по питите, които трябва до месец да стане на пчели. То всяка зима досега това ми е бил разхода, средно.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •