Някой тук пробвал ли е www.taifunbio.com ? Едни познати много го хвалят аз не съм го пробвал. Има ли някой поглед върху него, защото мисля да поръчвам?
Само, като прочетох как увеличавал пилото с 30% и ме изгуби + толкоз некадърно, та чак обидно направен сайт + описание на съдържанието се изчерпва със "етерични масла". Инак, че ще е полезен, най- вероятно ще е полезен, ама чак пък толкова ..... ай ся.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Още нещо от същия търговец -производител :
"Изразените свойства на Хитомила се явяват стимулация на имунитета,изработка на защитни белтъци.За това свойство способстват в това число,съдържанието на природни високо-молекулярни хитозани в определена молекулярна формула.Хитомилан съдържа в това число и натурални компоненти от природно меланинов комплекс,от индолгентен тип,които коригират защитните свойства на на организма,на пчелата.Повишава нейната стресо-устойчивост,защищава менбраната на клетката от увреждане и стимулира изработката на универсални защитни пептиди."
Глейш ли.![]()
Колеги първо се извинявам че не писах досега но видях коментарите ви. Учудвам се че не сте ползвали хитомилана този производител дето го пишете всъщност е вносител, ама който се интересува знае. Аз в крайна сметка разбрах че никой не го е ползвал И моля моля без обидисамо поисках съвет! А като видях останалите коментари на господина kando.. ме убедиха да поръчам. А ch.atanasov ще пиша после какво е станало имам доста слабо семейства тая година .. ще видим
Хм.. интересен въпрос ми задаваш.. аз какво да отговоря на това?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))