Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Тема: Мотор

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Както казва един познат, който ремонтира перални: "Само Миеле пере, всички останали марки разбъркват прането."

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    Както казва един познат, който ремонтира перални: "Само Миеле пере, всички останали марки разбъркват прането."

Да ври от такива специалисти. Ако ги слушам цял живот ще ходя пеш( докато събера пари ), щото само Мерцедеса бил кола.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    На тоз твой познат му кажи много здраве от арменския поп! Ха-ха-ха, цени за перални и хладилници от над 16 000 (?) - не, не е лъжа, истина е, http://libragroup.org/Miele/miele_shop/12-peralni# - при гаранция от 25 месеца (?). Ми и бивш мой работодател имаше мерцедес за 250 000, който още в гаранция го носеха многократно за ремонт на скоростна кутия, веднъж даже имаше пробив, отвътре навън, на скростната кутия. За тез пари дето ги вземат още при покупката, не си оправдават нито водата, нито тока, нито перилните препарати поне за 10 години напред, мерси! Предпочитам да дам едни 600-700 лв за уред с А+++ с 5 години гаранция дето ще го ползвам поне още 10 години.

Само нагледно... Имаме в къщи пералня Индезит от 2003 година. Пере седмично поне по пет пранета. До момента сме сменяли само едното реле на програматора, поради калпави пътечки, ваната за водата, щото се запуши от варовика, единият амортисьор и четките на мотора. Лагерите не сме ги пипали, въпреки, че водата в североизтока е много варовита, защото на маркуча на водата съм сложил две двойки неодимови магнити на привличане и на практика в пералнята влиза мека вода. Преди година, техника, който сменя четките на мотора, каза, че лагерите са като нови. Засичал съм на електромера разхода на ток при пране на 90 градуса на най-дългата програма с центрофугиране, излиза около киловат, което за този 16 годишен уред ме задоволява напълно.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •