Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 130

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Пиши колега, каквото ти е на сърцето - ако си сигурен в тезата си, няма от какво да се притесняваш - нали!!!....аз, без да съм био-пчеларин, вече втора година третирам срещу акара само един път в края на ноември с ОК, и моите пчелички оцеляват що годе....честно да ти го кажа -братко, тая тема за Лития, счупи всякакви тъпомери според мен!!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ако дозата е такава, каквато кава ShackM и приемем, че някаква част от него се пренесе в меда, то ще имаме само някакви следи от литиев хлорид на килограм мед. (нали все пак ще се ползва след медосбора и зимните пчели не носят мед). Та литий се съдържа навсякъде в минимални количества! Помислете колко грама литий мъкне всеки съвременен човек в джоба си под формата на литиева батерия в телефона и таблета си. Да сте чули за умрял човек от това? А Шуслерова сол №16? А другите лекарства на база литий? Не се ли получава заиграване с темата ЕКО, БИО и т.н измишльотини за пари?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Пиши колега, каквото ти е на сърцето - ако си сигурен в тезата си, няма от какво да се притесняваш - нали!!!....аз, без да съм био-пчеларин, вече втора година третирам срещу акара само един път в края на ноември с ОК, и моите пчелички оцеляват що годе....честно да ти го кажа -братко, тая тема за Лития, счупи всякакви тъпомери според мен!!
    Пишеш, че си ми колега. Колко ти е дохода за миналата година от продаден мед? Само с дохода от продаден мед ли изхранваш семейството си, или пчеларството ти е хоби? С теб ще станем колеги, когато започнеш да издържаш семейството си само с доходи от пчеларство. Коментарът ти, че нямам право да правя опити с два кошера, понеже съм биопчелар, за мен е смехотворен. Аз, ако бях доволен от ОК, нямаше да правя тези опити. Обясни ми, моля как правиш теста за акар след третирането с ОК и то през месец ноември /така пишеш, че третираш/.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Тази тема ми заприлича на бойно поле.Професионалисти/конкистадори/ срещу хоби –пчелари/защитници на едно от най–полезните насекоми на тази Земя/.Къде ли е разковничето?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Тази тема ми заприлича на бойно поле.Професионалисти/конкистадори/ срещу хоби –пчелари/защитници на едно от най–полезните насекоми на тази Земя/.Къде ли е разковничето?
    Битката между новото и старото винаги е съпровождала прогреса на хората!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Битката между новото и старото винаги е съпровождала прогреса на хората!
    Не съм много съгласен с тази максима.Това верую го използвате за да оправдаете подходите си за максимум печалба,без да се интересувате от последствията от вашата намеса.Мое мнение,ако получи подкрепа значи не съм сам.Нищо лично,само изказ на мироглед колега.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Не съм много съгласен с тази максима.Това верую го използвате за да оправдаете подходите си за максимум печалба,без да се интересувате от последствията от вашата намеса.Мое мнение,ако получи подкрепа значи не съм сам.Нищо лично,само изказ на мироглед колега.
    Къде в случая е печалбата и за кого? Я дай аргументите на тази си теза, че само този подход към темата не сме разчепкали.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Днес ми пристигна литиевия хлорид и токущо ми измериха 50 милиграма в едно шишенце . Качвам снимки . От литиевия хлорид , ако има желаещи наистина подарявам .28722268_1890244271008326_2138290008_n[1].jpg28741020_1890244231008330_2037490732_n[2].jpg28832873_1890244197675000_1471055549_n[1].jpg

Заслужил Автор
    Регистриран
    31.01.2012
    Пчеларски район
    Южен централен
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Къде в случая е печалбата и за кого? Я дай аргументите на тази си теза, че само този подход към темата не сме разчепкали.
    Спестените разход отиват в графа печалба.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •