Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4219

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Голямо почистване падна вчера,сняг до коленете.Всички семейства са ОК-имат си храна,понадигнах всичките да надникна как са със храната.При 4-5 градуса бяха излезли само на прелката единични бройки.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Rado76 Виж публикацията
    Голямо почистване падна вчера,сняг до коленете.Всички семейства са ОК-имат си храна,понадигнах всичките да надникна как са със храната.При 4-5 градуса бяха излезли само на прелката единични бройки.
    Запиши кои са, за да видиш в последствие дали от зор или от кеф са навънка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То и аз не бях чувал за Кашковски/брата му вика Кашпировски/,но вече го знам.Всичко има първи път и човек се учи докато е жив.
    Също не знаех каквое 15 рамки пило,от събота знам какво е и 16 рамки покрити с пчели в кошер.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    То и аз не бях чувал за Кашковски/брата му вика Кашпировски/,но вече го знам.
    Данчо май познах за ГРУ и че задачките идват отгоре? Дерзай молодец,точно така се прави.От тук малко,от там нещичко,от страни щрих и картинката става разбираема,а след това и приложима.

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Здравейте!
    Днес ходих на пчелина,да видя какво става.Времето е много топло-24 градуса.Дрянът е нацъфтял,но джанките само са напъпили.Ще им трябва още няколко дни за да цъфнат,но ако прогнозата се окаже вярна ще забави цъфтежа на дръвчетета и развитието на семействата.Пчелите са добре-имат прясно пило и прашец.Дадох им по 500грама захарен сироп за стимулиране.Сега съм болнични и другата седмица ще отида около средата наседмицата да им налея още сироп.
    Поздрави:Цветан Димитров

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    Здравейте!
    но ако прогнозата се окаже вярна ще .......................другата седмица ще отида около средата наседмицата да им налея още сироп.
    Ха остави за след болничните,че наистина ако прогнозата излезе вярна много от нас ще изохкат.Дано да не е трайно,че пило бол,различно.Кое да покриват по–напред?Ще видим след 27.03.!!??.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    За сега в Елена ще задържи джанката което е добре за моята стратегия на пчеларстване.Колегите да не се сърдят ще заложа 62 капана да го имате в предвид.Според моята стратегия първият рой ще излезне преди май.
    п.п.Няма ми се сърдите колеги гледайте си пчелите и не спирайте да ги храните.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    С тая бройка, хмм, да не стигнеш до нашто село?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    За съжамение не мога да те зарадвам!Току що приказвах с Мандера и каза че са свършили.Били са около 250 сандъка и ги лапнали като топъл хляб.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Район Севлиево ,всички плодни дръвчета са сковани от леден капан.Дръвчетата са настъпили,не са цъфнали ,но са обледени.Температура -2.Язък.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •