Уааа.Гледам прогнозата за 1.03. при мен отишла на - 16 градуса. В момента вали ситен снежец и почва да побелява. За утре дават 32 мм. валежи и май ще загрубеят нещата. То на Бургас колко му трябва - 2-3см. сняг и живота спира.
![]()
Уааа.Гледам прогнозата за 1.03. при мен отишла на - 16 градуса. В момента вали ситен снежец и почва да побелява. За утре дават 32 мм. валежи и май ще загрубеят нещата. То на Бургас колко му трябва - 2-3см. сняг и живота спира.
![]()
Виж в Троянът колко ще е следващите дни : https://www.sinoptik.bg/troyan-bulga...726320/10-days
Преди време си правих разни стратегии за предстоящи добиви мед , евентуални отводки за продажба и т.н , но в един момент осъзнах , че няма как да планирам неща , които не зависят изцяло от мен. Оттогава някак си ми е по леко , когато не тая огромни надежди за супер добиви и богати години. За тия студове дето се очакват по никое време , за мен важи лафа " надявай се на най доброто , но бъди готов и за най лошото " . Успех на всички !
Баба ви Марта е изперкала нацяло.Не е за вярване, но тук вали обилен сняг и всичко е побеляло. По колите има 5-6 санта. Под терасата има 4 цъфнали джанки, ще ги следя дали ще вържат плод.
Готов за манатаIMG_20180604_125607.jpg
Застанал съм от задната страна на кошера хихих затова не виждаш пчели, но от къде да знаеш къде е хихихи. Повтарям се, но ако имаш път към морето заповядай да ги видиш на живо и това е само с една майка. Това за дъщерите не го разбирам, за добро или лошо е?
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 13.07.2018 в 19:14.
Слаба работа са Бат Янчо.Днеска каквото видях в УЛ направо няма да повярваш.Сега ми отвори работа да ти върна камъните.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))