По добре да измръзне.Така може да чакаме слънчувка,арендаторите са длъжни да спазват някой правила/окопна не окопна/.Аз съм убеден на 99,99%, че няма да можем в някой райони да ги подготвим кошерите за тая паша.
По добре да измръзне.Така може да чакаме слънчувка,арендаторите са длъжни да спазват някой правила/окопна не окопна/.Аз съм убеден на 99,99%, че няма да можем в някой райони да ги подготвим кошерите за тая паша.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В тоя ред на мисли:
Един решил да се жени и тръгнали да му търсят булка.
Годежарите влезли в една къща с хубава девойка и започнали да хвалят юнака.
-Нашето момче има 100 овце - не, не 200 - казал друг.
-Нашето момче има 10 крави - не, не - 20 - добавил друг.
-Е, нашето момче не вижда с едното око - не, не с едното - с двете - потвърдил трети. Та нали....
Само да довърша.
И родителите на момата взели да хвалят.
-Нашта Иванка е голяма къщовница!Готви,пере,копа,н оси.......Ама нашта мома е мутка(малка) за женене(14г)
А Иванка не издържала,като разбрала на къде отиват нещата и..
-Ба,мутка със мутка.Лани чичо Петър ага ми го отпра под моста,гък му не рекъй...
-
Калински като гледам прогнозата за времето до 25 март и ако познаят аз няма да имам възможност да ги ровичкам.За бърз преглед ще стане, но за основна проверка мисля, че не е подходящо.В тоя ред на мисли аз изоставам с 15-20 дена най малко.Кога цъфти при теб рапицата около коя дата?
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
На 13-ти април 2017г. рапицата беше цъфнала при мене.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))