Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 22

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Вана и корито са с една и съща форма. Размера им е различен. Само дето някой вижда в неръждавейката блясък, чистота и аптека. Пък в коритото вижда ... гащи.

Всеки иска да кара мерцедес. Ама за сега караме и гоуфове.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Вана и корито са с една и съща форма. Размера им е различен. Само дето някой вижда в неръждавейката блясък, чистота и аптека. Пък в коритото вижда ... гащи.

Всеки иска да кара мерцедес. Ама за сега караме и гоуфове.
    И аз ползвам пластмасови корита,1000 лв излишни за вана НЯМАМ,разпечатки не цедя просто сипвам малко вода в коритото става перфектен сироп и после обратно в хранилките а восъка в казана за стапяне.

Ваната си е необходимост. Моята беше еднометрова на Евротом и е взех за 380 лв. Но после смених центрофугата и ваната ми ”отесня”. Бях решил да си взема още една еднометрова но е продадох и взех два метра пак на Евротом. Помещението ми е топло и оставам разпечатките в коритата на ваната за 2-3 дена и после в восъкотопилката. Има хубави вани които не струват 1000 лв, а за мен хиляда лв са прекалено за вана. Имам приятели са си направили вани от мивка неръждавейка. Едно време ги имаше по столовете.
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Ваната си е необходимост. Имам си малка. Има редица недостатъци, но когато не я използвам, заема малко място. Аз съм дребен пчелар и не мога да си позволя да отделя 1 кв . м. от жилищната площ на къщата за една вана.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •