Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 22

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Мое мнение, в кофи, пластмасови корита. Както всички пчелари, които нямат 1000лв за вана. И не участват по програми за да си вземат. Мое мнение.

Потребител
    Регистриран
    18.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Мое мнение, в кофи, пластмасови корита. Както всички пчелари, които нямат 1000лв за вана. И не участват по програми за да си вземат. Мое мнение.
    Кофи,корита,легени дето си си прал гащите, във всичко е възможно.Но дали е удачно.Все пак това е хранителен продукт.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от didaki Виж публикацията
    Кофи,корита,легени дето си си прал гащите, във всичко е възможно.Но дали е удачно.Все пак това е хранителен продукт.
    Защо трябва да е в кофи и корита, когато с малко мисловна дейност може да се направи прекрасно съоръжение. В него се събират разпечатките и същевременно се оцеждат.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Една вана струва толкова колкото си готов да платиш за нея. Моите вани по нищо не се отличават от купешките, но себестойността е в пъти по ниска защото съм ги правил аз. Да речем около 170 лв. Бр.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    Една вана струва толкова колкото си готов да платиш за нея. Моите вани по нищо не се отличават от купешките, но себестойността е в пъти по ниска защото съм ги правил аз. Да речем около 170 лв. Бр.
    Да де, ама за целта ще има нужда от хирург, за да се извадят ръцете от....

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    На мен ми е по- интересно разпечатващото устройство от клипа - купешки такива някъде продават ли се изобщо?

п.п. инак аз имам една преса за восък за продан, ала трябва да я снимам и да пусна една обява тука.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
    На мен ми е по- интересно разпечатващото устройство от клипа - купешки такива някъде продават ли се изобщо?

п.п. инак аз имам една преса за восък за продан, ала трябва да я снимам и да пусна една обява тука.
    Ако става въпрос за парния нож от мнение №1 - купих си го от Антон от Силистра, а на Плевенското изложение видях и други производители. На мен не ми се получи с хоризонтално поставен нож - провисва ми леко питата в средата и ножа се забива дълбоко в провисналата част. За този сезон ще го поставя почти изправен, да видя как ще е.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Наблюдател
    Регистриран
    19.05.2017
    Пчеларски район
    Тополовград
    Благодаря на всички за информацията. Искам да попитам и относно устройството за разпечатване /парен нож/ дали някой е използвал такова и дали е ефикасно за разпечатване. Рамките са ми магазинни за дадан блат.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •