Миналата 2017 година този начин на работа беше предложен на наши колеги и цените, и начина на работа им е известен. Само трябва да споделят. Знам имена, но ще оставя те да решат дали да споделят.
Миналата 2017 година този начин на работа беше предложен на наши колеги и цените, и начина на работа им е известен. Само трябва да споделят. Знам имена, но ще оставя те да решат дали да споделят.
Мисля, че обявата е доста добра опция и който не му харесва, просто да не се възползва! На мен лично ми допада !
Веднъж участвах в такова упражнение 2007 година . Цената беше 6лв килограма .С моя рамка . Така че е нужна актуализация на цената.
Пчеларите са страшна работа.Блесне ли някой лев от някъде и край с идеята за обединение и единство. Стават по-ниски от тревата и гледат как да прецакат останалите. За мен една рамка ЛР, според изискванията трябва да е 18-20лв. иначе не си заслужава. Знам, че повечето ще предложите по-ниска цена--та успех.
![]()
Не намирам обявата на Матеев от по-миналата година. Поне да си сравним какво предлагаше тогава. Имаше някакви цени за акациеви пити.
Светослав е умно момче, което явно търси своя път за изява. Пожелавам му успех!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Харесва ми уставния капитал...
Обикновено у нас дори фирми с милиони годишни обороти ги учредяват с 200-300лв![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))