Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 147

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Миналата 2017 година този начин на работа беше предложен на наши колеги и цените, и начина на работа им е известен. Само трябва да споделят. Знам имена, но ще оставя те да решат дали да споделят.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Миналата 2017 година този начин на работа беше предложен на наши колеги и цените, и начина на работа им е известен. Само трябва да споделят. Знам имена, но ще оставя те да решат дали да споделят.
    Един наш общ познат е доволен ама има много силна година.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Мисля, че обявата е доста добра опция и който не му харесва, просто да не се възползва! На мен лично ми допада !

Наблюдател
    Регистриран
    23.01.2015
    Веднъж участвах в такова упражнение 2007 година . Цената беше 6лв килограма .С моя рамка . Така че е нужна актуализация на цената.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от chelsi Виж публикацията
    Веднъж участвах в такова упражнение 2007 година . Цената беше 6лв килограма .С моя рамка . Така че е нужна актуализация на цената.
    Не е добра идея да се обсъждат тук цени! Създайте си затворена работна група и там обсъждайте.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Пчеларите са страшна работа. Блесне ли някой лев от някъде и край с идеята за обединение и единство. Стават по-ниски от тревата и гледат как да прецакат останалите. За мен една рамка ЛР, според изискванията трябва да е 18-20лв. иначе не си заслужава. Знам, че повечето ще предложите по-ниска цена--та успех.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пчеларите са страшна работа. Блесне ли някой лев от някъде и край с идеята за обединение и единство. Стават по-ниски от тревата и гледат как да прецакат останалите. За мен една рамка ЛР, според изискванията трябва да е 18-20лв. иначе не си заслужава. Знам, че повечето ще предложите по-ниска цена--та успех.

Може ли ако е възможно да споделиш как я сметна тая цета да ти излезне.
    Благодаря,предварително.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не намирам обявата на Матеев от по-миналата година. Поне да си сравним какво предлагаше тогава. Имаше някакви цени за акациеви пити.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Светослав е умно момче, което явно търси своя път за изява. Пожелавам му успех!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Харесва ми уставния капитал...
    Обикновено у нас дори фирми с милиони годишни обороти ги учредяват с 200-300лв

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •