Танасов , консервите работят на принципа на гравитацията .
Танасов , консервите работят на принципа на гравитацията .
Добър вечер , Атанасов .
Гледал си внимателно втората снимка и какво видя ?
Гъст захарен сироп - покрива се с марля на 4-5 ката и се обръща .
Важното е в сандъчета да може да се маркира във вертикално положение и да не се мести .
Успех с голите роеве в края на юли .
Даскале, гледай - тука са загубили марлята по пътя.
https://www.youtube.com/watch?v=JkZhZQOEghA
пп. иначе си на вярна следа. има отвор( и) 3.35 мин.
Няма кой да отговаря, но аз да си питам.Какво ви е мнението, стабилни ли са ?
Ако даскала не е разбрал--питам за кашончето.
Атанасов , и да двете не знаеш .
За първото - пита там където трябва -аз така правя и няма разливане на сиропа .
За второто - не зная . Не работя с гофриран картон .
В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))