Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 781

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Здравейте колеги!
    Аз пак в своята "любимата тема" )). Вече, мога да кажа, започнал сезон 2018 -затворих мрежисти дъна. Имам едно загинало семейство. (на фото с 2-та корпусите). От миналата зима излезло застудено, боледува с аскофероза, лекувал, излъчих, смених майка, мед събраха само за себеси, з сироп не подхранвал. Щипа пчели на дъно, 18-20 кила мед (1/4 не затворен), остатъци от болно пило, оси, поражения от акар по пчели и.т.н.т. - няма. В октомври било зазимено на 7-ем пити.
    Според мен проблем бил в загинала на есен майката.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Бърз Виж публикацията
    Здравейте колеги!
    Аз пак в своята "любимата тема" )). Вече, мога да кажа, започнал сезон 2018 -затворих мрежисти дъна. Имам едно загинало семейство. (на фото с 2-та корпусите). От миналата зима излезло застудено, боледува с аскофероза, лекувал, излъчих, смених майка, мед събраха само за себеси, з сироп не подхранвал. Щипа пчели на дъно, 18-20 кила мед (1/4 не затворен), остатъци от болно пило, оси, поражения от акар по пчели и.т.н.т. - няма. В октомври било зазимено на 7-ем пити.
    Според мен проблем бил в загинала на есен майката (2016 г.)
    Браво за пчелина.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •