Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    И аз съм без пило или поне бях преди 10тина дена.
    Мед също има, но им сложих и питки и ще се видим живот и здраве на пролет
    Добре де,Nik, защо им сложи питки.?
    Ако имаш желание можеш да ми отговориш.В зависимост от отговора ти,пак ще питам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Добре де,Nik, защо им сложи питки.?
    Ако имаш желание можеш да ми отговориш.В зависимост от отговора ти,пак ще питам.
    Колкото повече толкова повече. Така бях решил и така направих, от годините съм се научил че когато реша нещо и после не го направя съжалявам. По принцип есента беше много суха и не знам кой кошер колко пило гледа защото не съм ги отварял от 15ти август и за мое спокойствие им сложих питки въпречи че нямаше нужда. Пък не съм и много умен даже се чудя кой ми даде диплома за висше

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Колкото повече толкова повече. Така бях решил и така направих, от годините съм се научил че когато реша нещо и после не го направя съжалявам. По принцип есента беше много суха и не знам кой кошер колко пило гледа защото не съм ги отварял от 15ти август и за мое спокойствие им сложих питки въпречи че нямаше нужда. Пък не съм и много умен даже се чудя кой ми даде диплома за висше
    Само иронизирането не ми харесва! Това говори,че ти си вътре в конфронтацията и ти трябва искрата.
    Аз не търся това.Аз само попитах!
    Лека вечер и успех.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Само иронизирането не ми харесва! Това говори,че ти си вътре в конфронтацията и ти трябва искрата.
    Аз не търся това.Аз само попитах!
    Лека вечер и успех.
    Не, аз не търся това, даже тоно обратното винаги се стремя да го избегна. Кажи си мнението, аз уважавам мнението на всеки дори да не сме на една гледна точка.
    Успех и на теб, и най вече здраве!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Лека и приятна вечер!!!!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Напоследък си мисля, че има и друго което играе роля за подредбата на гнездото за зимата. И това е различните рамки в плодника и магазина. Може и да греша. Нямам опит с еднакви рамки в плодника и магазина. Работя с различни рамки и за това мисля, че пчелите си организират гнездото на по-големите рамки при пилото(ДБ и ЛР). А отгоре в магазините (167) слагат излишъка. Това си мисля за подредбата но все още не мога да го докажа.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 6 гост (и))

1. Йонко

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •