Първите ми 10кошери ги боядисах със лак на фирма СИКЕНС-най-добрия от лаковете на пазара във България.Да скъп е около 15лв кутията но прочети колко покривна площ има,и като пресметнем за мен си заслужава.
Тази годината новите ми кошери 30бр.реших да ги разнообразя откъм цветове и купих боя на фирма ЛЕКО ОРГАХИМ-АКРИЛНА,бял,зелен и червен цвятбях решил да правя кошери като знамето ни.Мисля че една кутия струваше около 7-7.50лв.Обезателно две ръце боядисване като след първата,със ситна шкурка да махна грапавото,само по моя преценка минах прелката 3-ръце стана като писта
))Онзи ден бях на пчелина кошерите не са мръднали откъм боята засега нямам проблеми никакви.В момента новите кошери пак ще ги боядисам със Леко акрилна боя.
Забравих който има притеснения относно боите,да ползва лак на Сократес или Сикенс,години работя със тях и ги ползвам постоянно,гаражната м врата е дърво и ковано желязо на 6години със лак на сикенс,не е мръднала изобщо.Цената си заслужава.Дано съм помогнал на чудещите с какво да боядисат.Мислете за кошерите като къща правиш и боядисваш един път качествено![]()