Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 384

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Колеги събирам мнения за тази боя https://universalstroi.com/project/%...%BE%D1%8F-h20/
    Ще бъда благодарен ако някой сподели мнение.
    Благодаря

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Колеги събирам мнения за тази боя https://universalstroi.com/project/%...%BE%D1%8F-h20/
    Благодаря
    Рости, да те запитам, за каква цена иде реч. Може и на ЛС.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Рости, да те запитам, за каква цена иде реч. Може и на ЛС.
    Мярнах я на около 5 лв./ кут.
    Утре ще им звъня да питам за цени, големи разфасовки, как трябва да се подготви основата и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това не е вярно твоето твърдение Атанасов.Аз не съм нито един от тия, а 50% от кошерите ми са боядисани с еко.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Благодаря
    Честно казано тази не съм ползвал, но съм ползвал много други в този ценови диапазон и не си струват.
    Удоволствието от ниската цена не си струва последващите ядове.
    За мен от използваните до сега по-добра от Сократес няма.
    Не ми е точен отговора по твоя въпрос, но се почувствах длъжен да споделя моето мнение.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Сократес е най-хвалената от пчеларите боя. За съжаление не е за мен. Вътрешното ми АЗ се противопоставя категорично, да похарча толкова пари за боядисване, почти колкото струва материала за един корпус.
    Този пост е редактиран от rosty_sz; 04.01.2018 в 08:25.

Пробвай на Оргахим Аква Сатин. Аз съм доволен от нея, от няколко години е ползвам. Жълтия цвят като на всички други не струва и иска повече от две ръце за да покрие като хората, но синия и зеления им цвят са без грешка
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Rado76 Виж публикацията
    Че колко кошера колегата ще боядисва? Да се притеснява за парите,всяка боя среден клас е добра според мен,зависи от начина на боядисване.Аз не си меря боите или лаковете във форума,пиша с какво съм мацал кошерите си и наблюденията ми след това.
    Сократес е най-хвалената от пчеларите боя. За съжаление не е за мен. Вътрешното ми АЗ се противопоставя категорично, да похарча толкова пари за боядисване, почти колкото струва материала за един корпус.

Май доста има, а сигурно ще има още.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Някой ползвал ли е термоизолационна боя?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Някой ползвал ли е термоизолационна боя?
    Хе-хе-хе-хе... Какви са свойствата на тази боя, интересно ми е? Между другото, има и боя, която е звукоизолираща.

Едни приятели нон стоп боядисват с фасаген. Думи нямам... Никога няма да посегна за такваз боя.

Рости, прав си. Не си заслужава да харчиш пари за боя, колкото за един кошер. Вариантът е да се мине на финландска система кошери, което спестява всички проблеми с гниенето на дървото.

Обаче... Обаче има една проста рецепта за боя за дърво, която е финландска и се състои от много евтини, натурални, природосъобразни и много достъпни материали. Според инфото в ру-нета, боята е дълготрайна, не се пука и защитава дървото перфектно. При проявен интерес, за да не си играем на думи, мога да дам рецептата.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •