Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 152 от 239 ПърваПърва ... 52102142150151152153154162202 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,511 до 1,520 от общо 2387
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Градски стига си чоплел! Яйцето още се мъти. Като се излюпи ще видиш на кой ще вика Мама. Ела в моето дружество?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    .... ако сега не се случи нищо ще продължим да си помагаме с колегите както до сега
    Нека да съм лошия, но от сега ще ти кажа : нищо няма да се случи (получи ), ще ви използват--и до там.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Градски стига си чоплел! Яйцето още се мъти. Като се излюпи ще видиш на кой ще вика Мама. Ела в моето дружество?
    Е, що пък младежите да хвърлят сили на вятъра.

пп. Ти нали ме записа при теб, забрави ли.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Не съм забравил, ама ти не се хвалиш, и работата е в застой! Обаче чашата ти стои. Мезето също е готово? Стягай се през идущите месеци да ме посещаваш по честичко. Весело посрещане на всички нови и стари пчеларски муцуни от Бургаска област!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Ще поживеем пък ще видим, трудно могат да ме използват. Но не мога да отрека че разногласията който настъпиха в последно време доведоха до спад в устрема и то не само в моя
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    ..... Весело посрещане на всички нови и стари пчеларски муцуни от Бургаска област!
    Аааа, не, благодаря- вие си ги посрещайте и им се радвайте.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Ще поживеем пък ще видим, трудно могат да ме използват. Но не мога да отрека че разногласията който настъпиха в последно време доведоха до спад в устрема и то не само в моя

То използването става ей така без да се усетиш. Плащаш членски внос, ходиш на мероприятия ( сбирки ), пращаш делегати на по-високо ниво....и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Весело посрещане на новата година на всички колеги от от Бургаска област.
    Ако сте решили да се събирате регулярно под някаква форма ( дружество, за лекции, за маса) ви поздравявам. Ние в се събираме всеки четвъртък. Няма никаква омраза, надцакване, завист и т.н. Споделяме, изслушваме някой ако е подготвил нещо, гледаме клипове от нета и ги обсъждаме. Завършваме в заведение на маса и всички си тръгваме попчеларствали в студените зимни дни. Ако мислехме кой е стара муцуна, кой млада, кой Ганчовист, кой Матеевист и т.н. то по-добре да не се събираме. Съветвам ви да изолирате всички дразнители и интриганти за да си прекарвате страхотно всеки път когато сте заедно.
    Успех в начинанието и във всички начинания през новата година.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Без да ми се сърдите, но приятелския ( пчеларски ) кръг, няма нищо общо с дружество ( общинско, областно ) и браншова организация.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Без да ми се сърдите, но приятелския ( пчеларски ) кръг, няма нищо общо с дружество ( общинско, областно ) и браншова организация.
    Не виждам защо да не цари приятна атмосфера в дружество. Ние сме дружество. Дори сме и част областен съюз.

Страница 152 от 239 ПърваПърва ... 52102142150151152153154162202 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •