Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Не съм забравил, ама ти не се хвалиш, и работата е в застой! Обаче чашата ти стои. Мезето също е готово? Стягай се през идущите месеци да ме посещаваш по честичко. Весело посрещане на всички нови и стари пчеларски муцуни от Бургаска област!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    ..... Весело посрещане на всички нови и стари пчеларски муцуни от Бургаска област!
    Аааа, не, благодаря- вие си ги посрещайте и им се радвайте.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Весело посрещане на новата година на всички колеги от от Бургаска област.
    Ако сте решили да се събирате регулярно под някаква форма ( дружество, за лекции, за маса) ви поздравявам. Ние в се събираме всеки четвъртък. Няма никаква омраза, надцакване, завист и т.н. Споделяме, изслушваме някой ако е подготвил нещо, гледаме клипове от нета и ги обсъждаме. Завършваме в заведение на маса и всички си тръгваме попчеларствали в студените зимни дни. Ако мислехме кой е стара муцуна, кой млада, кой Ганчовист, кой Матеевист и т.н. то по-добре да не се събираме. Съветвам ви да изолирате всички дразнители и интриганти за да си прекарвате страхотно всеки път когато сте заедно.
    Успех в начинанието и във всички начинания през новата година.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Без да ми се сърдите, но приятелския ( пчеларски ) кръг, няма нищо общо с дружество ( общинско, областно ) и браншова организация.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Без да ми се сърдите, но приятелския ( пчеларски ) кръг, няма нищо общо с дружество ( общинско, областно ) и браншова организация.
    Не виждам защо да не цари приятна атмосфера в дружество. Ние сме дружество. Дори сме и част областен съюз.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Не виждам защо да не цари приятна атмосфера в дружество. Ние сме дружество. Дори сме и част областен съюз.
    Колко членове има дружеството и всички ли хапвате и пийвате. Дори и в дружество се заформят кръжоци-по интереси. Няма обща обединителна цел.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Нямам идея колко сме всъщност, 50-80 човека. Събираме се 20-30 всяка седмица. Който може идва и на който му е интересна предварително обявената тема. Някои идват само в залата където се събираме и пропускат маса, някои идват на масата. Плащаме си членски внос. Викаме си лектори или си извеждаме лекциите сами. Задължително колим прасе всяка година, правим си и банкет. Имаше предложение през активния сезон да си гостуваме по пчелините и да направим практическа обмяна на опит, но за сега не сме го направили. Имаме и предложение и го обмисляме как дружеството да застане зад членовете си които продават на дребно из търговската мрежа. Помагаме си в борбата с кражбите. Не делим пари и власт и работата върви. Ако се появи някакъв келипир, който да се дели и всичко ще приключи типично по БГ.
    Приятно ми беше и тази година да си бърбрим, но вече сядам на масата и ще се видим през 2018.
    Успех на всички.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Чакай бе! Може да е арабия момчето?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Чакай бе! Може да е арабия момчето?
    Хич не бързам-чакам. Може и златен да е, но ще го виждате веднъж годишно, като дойде да ви хока, че не плащате членски внос. И с право, то издръжката му -да не е с въздух.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Как е настроението. Аз съм си у дома. Наздраве на всички от форума. Весело посрещане на новата 2018г.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •