Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 56

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    10.05.2015
    Високите топки от"ТРЕЙДА'' ще ни
    обяснят ли защо реагират чак днес в 10:13?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от dantos Виж публикацията
    Високите топки от"ТРЕЙДА'' ще ни
    обяснят ли защо реагират чак днес в 10:13?
    Е, ти пък - хората да не са длъжни да са 24/7 във форума?!? - важното, все пак е че са реагирали, пък и някой е трябвало да се погрижат за опровержителната статия с които ни "замярат"...

Наблюдател
    Регистриран
    10.05.2015
    А едно време едни ни обясняваха за украинското качество и цена
    на меда и т.н. и т.н и т.н.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Имам молба към Апитрейд,може ли да ни кажат примерно от 2014г. до 2017г. Колко мед са изкупили от БГ-пчеларите,тоест за всяка година,примерно 2014г.100 тона 2015г.80 тона и така до тази година която свършва?Ако е фирмена тайна няма проблем
    Просто ми прави впечатление че 2016г.бяхте доста активни на пазара и тук във форума,със цени и изкупуване отколкото тази година,може и аз да греша.
    Този пост е редактиран от Rado76; 24.12.2017 в 08:40. Причина: Правописна грешка

Наблюдател
    Регистриран
    30.12.2011
    Пчеларски район
    община Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Rado76 Виж публикацията
    Имам молба към Апитрейд,може ли да ни кажат примерно от 2014г. до 2017г. Колко мед са изкупили от БГ-пчеларите,тоест за всяка година,примерно 2014г.100 тона 2015г.80 тона и така до тази година която свършва?Ако е фирмена тайна няма проблем
    Просто ми прави впечатление че 2016г.бяхте доста активни на пазара и тук във форума,със цени и изкупуване отколкото тази година,може и аз да греша.
    Е ти след това, ще поискаш да ти кажат и колко са купили от Украйна, от Китай, а може би и от Аржентина. Примерно де.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Мили ми ВАЛЕНТИНЕ пише ти един неразбран от теб човек . Не искам да се заяждам но ти маи не разбра .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •