Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 448

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Моята е същата, но не съм се сетил да я прилагам по описаните начини. Вътре я напълвам с фибран 5 см, в който съм изрязал легло за хранилката. Лятото изолира от напечения ламаринен капак-покрив, зимата е топъл таван. Най -много ми хареса идеята с прелката за семейството отгоре.
    Фибрана 5см. изрязан за хранилката и аз го имам, но вече е хванал паяжини в скада. Зимата създава мухъл лятото само пречи, но като новобранец нямаше как да знам. Ползвах го само 1 година и после се уверих че пречи и го махнах. На мен самия капак има изолация от фибран за жегите.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Фибрана 5см. изрязан за хранилката и аз го имам, но вече е хванал паяжини в скада. Зимата създава мухъл лятото само пречи, но като новобранец нямаше как да знам. Ползвах го само 1 година и после се уверих че пречи и го махнах. На мен самия капак има изолация от фибран за жегите.
    Вероятно и мен опита там ще ме отведе, но засега се въздържам, че капака ми е ламарина с 1 см стереопор и за жега и студ малко ми се вижда. Мухъл не съм хващал, ама здраво мравки под фибрана, чак поколение отглеждат под него. По-скоро ще направя фибрана 4 см, да има място за питка, като обърна обратно кутията, а прелката да се освобождава, след като махна хранилката. От колко време го умувам, чак след твоето мнение ми просветна.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •