Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Друмев, търсят си оправдания само , няма пчелар в какъвто и район да е, да е приложил това което казвам и да не си вдигне добива на мед. Гошето ги знае тия неща преди мене, казвали са му го същото и то от родата практикуващи в Канада, чете го и в руската литература, но майките му са кусура в момента, Калин и той, района му бил резличен ама не ще да пробва поне с един, на него му пречи работното време. Имам чуството, че егото не им позволява да приемат от новобранец като мен съвети, защото ако излезе вярно това което казвам ще си блъскат главите, за дето са пропиляли толкова години в четене и работа, а един новобранец да им отвори очите
Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
Е той Калинския е потомствен пчелар и да иска не може да те презнае.Моя район не е като твоя,но е като тяхните.
Опаа, досърбя ме носа, а то каква била работата - говорите за мен
Янчо, обясняваш как да създадем огромни колонии от пчели - добре, но аз исках да ти кажа, че разликата при теб и при мен се състои във взаимно връзката между пашата и броя пчели. Да, голямата армия предполага и спечелване на повече битки (по-големи добиви), но когато тази армия влиза от битка в битка, нали се редуцира нейния състав. Сега разбра ли ме какво исках да кажа аз?

Друмев, прав си, твоя район отчасти прилича на моя, ама аз нямам брат, на който да се осланям и разчитам да ми свърши работата, та за това и врата ми е такъв.