Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Аз да кажа: Моите мелези са като на Рости! Отварял съм кошера има пити с пило мед, няма. Досега не съм имал, семейство което да не гледа пило, защото меда е под 6-8кг. Няколко години заради сушата, само с питки са ми приживявали, без никъкав запас от мед.
    Вълчо, това едва ли някой ще го отрече, поне не и аз. Но ти сравни ли тези кошери, с кошери с много мед и голям обем, при същите условия? Ако имаш възможност опитай и сам ще видиш коренна разлика.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Вълчо, това едва ли някой ще го отрече, поне не и аз. Но ти сравни ли тези кошери, с кошери с много мед и голям обем, при същите условия? Ако имаш възможност опитай и сам ще видиш коренна разлика.
    Юрий, ако може да напомня за четвъртия. Провай догодина с него и виж за разлика с другите.

Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Юрий, ако може да напомня за четвъртия. Провай догодина с него и виж за разлика с другите.
    За кой четвърти имаш предвид.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    За кой четвърти имаш предвид.
    Магазин за пилото. Беше споминал, че ползваш само три.

Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Магазин за пилото. Беше споминал, че ползваш само три.
    По принцип на фарарите не ползвах, поне до сега ХР и пилото винаги е било само в рамките на 3 корпуса. Иначе целогодишно имат на разположение по 4, дори и сега, а за пашата слагам и още. За да има пило и в 4-ти корпус, ще трябва да го слагам така, че да "разкъса" останалите корпуси с пило. Но аз това не го правя никога. Предпочитам пилото да си е компактно. Осевн това предпочитам пилото да е на повече пити в по-малко корпуси, отколкото по 4-5 пити в повече корпуси.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Проверено е затова сега ги зазимявам с минимум 15кг.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

101% съм съгласен с теб.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •