Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 448

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Първо сподели как я наряза?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ако смятате, че ще се разтече, то отговора е завиване в найлон или тензух, ако ли не - направо. А задължително ли е да е под някаква форма? Аз я слагам под всякакви форми и до сега не съм имал рекламации.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ако смятате, че ще се разтече, то отговора е завиване в найлон или тензух, ако ли не - направо. А задължително ли е да е под някаква форма? Аз я слагам под всякакви форми и до сега не съм имал рекламации.
    Що да търся топлата вода. При мои питки ползвам пликове от целофан ( за да не ги ръбат ), но при апифондата -незнам.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Що да търся топлата вода. При мои питки ползвам пликове от целофан ( за да не ги ръбат ), но при апифондата -незнам.
    Все си мисля, че мързеливата работа винаги излиза накриво. Сложи си я завита, че да ти е мирна главата. Не е задължително да ме слушаш. Ти си щавена кожа.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Все си мисля, че мързеливата работа винаги излиза накриво. Сложи си я завита, че да ти е мирна главата. Не е задължително да ме слушаш. Ти си щавена кожа.
    Ще изчакам още мнения.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ще изчакам още мнения.
    Надавам се до 22 март да събереш необходимата информация за да можеш вече спокойно да поставиш питките.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Надавам се до 22 март да събереш необходимата информация за да можеш вече спокойно да поставиш питките.
    Ще стане, нали виждаш що народ се включи на рязането. Сега ще почне наплива.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Още не съм, но видях, че пликовете ми са насвършване и се чудя дали да купувам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Мъка, миналата година взех калъпи и със какво ли не пробвах и с всичко е мъка. После имах мускулна треска. 10 човека взехме и всички казаха че купуват за последен път. Иначе храната много ми хареса, не се разтича и не изсъхва, за това тази година питки по 2.5кг. и е песен.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Да ви кажа аз какво съм намислил. Дали ще стане, не знам още. Модифицирах една месомелачка ето така:

мелачка1.jpg

Пробвах дали ще успее да сработва тестото /доста е твърдо/ за питките. Изкарва го като кайма през решетката, ножа не го слагам. Вижда се надянат на машината полиетиленов ръкав. Отпред, не се вижда на снимката, стои двувалцова машинка, нещо подобно на едновремешните изстисквачки за пране, монтирани върху старите перални. Надявам се да мога да прекарвам ръкава с тестото през валците и да излиза готова разплескана лента, която само да режа на размер. Как мислите, дали ще се получи?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •