Първо сподели как я наряза?
Ако смятате, че ще се разтече, то отговора е завиване в найлон или тензух, ако ли не - направо. А задължително ли е да е под някаква форма? Аз я слагам под всякакви форми и до сега не съм имал рекламации.
Мъка, миналата година взех калъпи и със какво ли не пробвах и с всичко е мъка. После имах мускулна треска. 10 човека взехме и всички казаха че купуват за последен път. Иначе храната много ми хареса, не се разтича и не изсъхва, за това тази година питки по 2.5кг. и е песен.
Да ви кажа аз какво съм намислил. Дали ще стане, не знам още. Модифицирах една месомелачка ето така:
мелачка1.jpg
Пробвах дали ще успее да сработва тестото /доста е твърдо/ за питките. Изкарва го като кайма през решетката, ножа не го слагам. Вижда се надянат на машината полиетиленов ръкав. Отпред, не се вижда на снимката, стои двувалцова машинка, нещо подобно на едновремешните изстисквачки за пране, монтирани върху старите перални. Надявам се да мога да прекарвам ръкава с тестото през валците и да излиза готова разплескана лента, която само да режа на размер. Как мислите, дали ще се получи?
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))