Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 184

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Да прочетох го.
    Просто и ефикасно и за жалост се явява необходимост особено ако няма ясна представа защо е така и има съмнения за заболявания /но с вирусите си е трудна работа/.Трябва ред и дисциплина.
    Говори се че при горецитирания Влад Цепеш /Дракула/ нищо чудно да си е българин като се има в предвид че Влахия си е част от 1и2Български царства е бил сложил златна чаша в столицата си Търговище на центъра да пият вода с нея и никой не я е откраднал.
    Ееее вярно бе. Щях да кажа и нещо за Дракула, но се откарах /имах предвид отнесох/ и пропуснах, но хайде да не задълбаваме темата за вампири, че ми е любима.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ееее вярно бе. Щях да кажа и нещо за Дракула, но се откарах /имах предвид отнесох/ и пропуснах, но хайде да не задълбаваме темата за вампири, че ми е любима.
    Друг анекдот разказва, че Влад искал всички власи да се трудят, а на просяците и бедните гледал като на крадци и разбойници. Затова, един ден всички бедняци, просяци и болни били поканени в замъка му в Търговище на прием. След като ги нахранил и напоил ги попитал, дали искат вече никога да не бъдат бедни. След като получил положителен отговор, заповядал залата да бъде заключена и подпалена. Никой не оцелял.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Друг анекдот разказва, че Влад искал всички власи да се трудят, а на просяците и бедните гледал като на крадци и разбойници. Затова, един ден всички бедняци, просяци и болни били поканени в замъка му в Търговище на прием. След като ги нахранил и напоил ги попитал, дали искат вече никога да не бъдат бедни. След като получил положителен отговор, заповядал залата да бъде заключена и подпалена. Никой не оцелял.
    Ще ти кажа един по - страшен. Той, ако знаеш е живял принудително в Турция /разменено дете за мир/. Та веднъж дошли едни турци по работа при него и го познавали. Влезли вътре и той ги зачакал да му дадат уважение., но те си седели и нищо. Запитал ги - защо не си сваляте чалмите? Ние не си ги сваляме - бил отговора. Тогава Влад заповядал - забийте им ги с пирони за главите. От тази история тръгва и гонението му от турците и убиването му.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Аз все си мислех, че ще прочета нещо такова:
    При 150 кошера направени в три групи по 50 се проведе ..........
    Първата група показа ......
    Втората група показа ......
    Аз дето съм от село си правя опити всяка година с няколко кошера по групи да видя какво ще стане, а професорите не могат, за що ли?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    , а професорите не могат, за що ли?
    Четът чужда литература.Не им трябват опити,те си знаят още от училище..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аз все си мислех, че ще прочета нещо такова:
    При 150 кошера направени в три групи по 50 се проведе ..........
    Първата група показа ......
    Втората група показа ......
    Аз дето съм от село си правя опити всяка година с няколко кошера по групи да видя какво ще стане, а професорите не могат, за що ли?
    Аз ще ти кажа. Казвал съм го и преди. Тия професори, доценти и писатели са чели една книга и това е тази май?

9184027yCvMHwPI[2].jpg

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Атанасов правил ли си по мащабно това дето е описал доцента.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •