Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Пак не се притеснявай. Те и приматите са способни да подаряват,така че,действай смело.Ще го приемат и от примат,дори ще са благодарни и на подгласниците ти/2бр./
    Голяма активност тази вечер, хубави емотикони, на фона на думите, които си писал. Явно си смесил пак яко, ракията с виното.

пп .Имаш някакви спомени за мен, но си спомни и това, което ти писах тогава. Имунизиран съм от такива, като теб.Не се хаби.

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Голяма активност тази вечер, хубави емотикони, на фона на думите, които си писал. Явно си смесил пак яко, ракията с виното.

пп .Имаш някакви спомени за мен, но си спомни и това, което ти писах тогава. Имунизиран съм от такива, като теб.Не се хаби.
    Е това не трябваше да го пишеш. Сега ще те накара да му изчислиш пропорцията. А после ще ти обясни колко вино и ракия си има и какви.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Е това не трябваше да го пишеш. Сега ще те накара да му изчислиш пропорцията. А после ще ти обясни колко вино и ракия си има и какви.
    Дано да не заспа до 23.00

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Във връзка с кола за домати мога да споделя,че върши работа. Брата на скоро хвана един в двора не беше дошъл за пчели, а за орехи но след като се запозна с кола за домати вече не мисля, че ще си помисли да влезе повече.Ние сме малък град и бързо се разчува за кола за домати.То търпиш , търпиш но като ти избие баланса не кол не пушка ами и лопата можеш да вземеш.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Проблема, който искате да решавате с пушките и коловете света отдавна го е решил. Той е възникнал с факта, че никой няма собственост върху морета и океани по-далеч от брега. Но в моретата и океаните има много природни богатства, И за да не възниквзт подобни конфликти е създадено понятието "териториална 12 милна зона", в която дадената страна има изключителни права. Ами съберете се пчеларите и си изработете един морален кодекс с правила, които да се спазват от всички. Логично е около всеки пчелин да има зона, в която да не може да се прави друг пчелин или да се ловуват рояци, за които с 99% е сигурно, че са от най-близкия пчелин.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Проблема, който искате да решавате с пушките и коловете света отдавна го е решил. Той е възникнал с факта, че никой няма собственост върху морета и океани по-далеч от брега. Но в моретата и океаните има много природни богатства, И за да не възниквзт подобни конфликти е създадено понятието "териториална 12 милна зона", в която дадената страна има изключителни права. Ами съберете се пчеларите и си изработете един морален кодекс с правила, които да се спазват от всички. Логично е около всеки пчелин да има зона, в която да не може да се прави друг пчелин или да се ловуват рояци, за които с 99% е сигурно, че са от най-близкия пчелин.
    Няма нужда някой да определя зона. Тази граница трябва да е в главата на дадения субект. Той да си я създаде и да знае, че тя е там и съществува, че той няма право да безпокои човека и да му създава нерви. Само наглостта му ще ме провокира да го отстрелям, а те рояците винаги можеш да ги изпуснеш.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Няма нужда някой да определя зона. Тази граница трябва да е в главата на дадения субект. Той да си я създаде и да знае, че тя е там и съществува, че той няма право да безпокои човека и да му създава нерви. Само наглостта му ще ме провокира да го отстрелям, а те рояците винаги можеш да ги изпуснеш.
    Ако границите всеки ги определя според неговите си разбирания, не се стига до никъде! Това са го разбрали още древните римляни и са създали основите на писаното право! Ако аз си направя пчелин в една липова или акациева горичка (около 200дка) в близост до поле където се сее рапица или слънчоглед, мога ли по твоята логика да кажа "Това е само мое" и да го пазя с пушката?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То, че съм гламав, гламав даже и по-гърба, но аз не мога с кола като брата там той е тънак специалист.Аз мога с лопатата демек да копая само.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    То, че съм гламав, гламав даже и по-гърба, но аз не мога с кола като брата там той е тънак специалист.Аз мога с лопатата демек да копая само.
    Казва се тесен, а не тънак и не тънак, а тънък.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Казва се тесен, а не тънак и не тънак, а тънък.

За това съм Друмев, а не Дончев.Не го ли напиша с грешки не съм аз значи.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •