Здравейте,
Чанко, имам питане, с каква дебелина ти е пвце-то? Ако не ти представлява проблем, може ли снимки в процеса на изработването? С какво ще го режеш, разкрояваш? Предварително благодаря!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Чанко, имам питане, с каква дебелина ти е пвце-то? Ако не ти представлява проблем, може ли снимки в процеса на изработването? С какво ще го режеш, разкрояваш? Предварително благодаря!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Изпаднаха ми два листа по около метър на метър с дебелина около 1см. Доста време ги мисля! Много съм мераклия на мил. хранилка. Все си мисля, че това което имам е доста дебело?
Поздрави, Г. Георгиев
Работи спокойно и не се притеснявай .
Успех в начинанието .
Когато искаш да огънеш тавичка ( от ламарина ) , нали очертаваш там където ще огъваш. При ПВЦ-то, например 8 мм. на мястото на чертата правиш ряз дълбок примерно 3-4 мм. и огъваш. Правил съм го на материал 3-4мм. дебел на студено, но не знам ПВЦ ли е или нещо друго. Ако при 6 или 8 мм. става това, ще се лепи само в ъглите- по височината ( дълбочината ) на хранилката.
Не работя така и не вярвам да се получи. Температурата трябва да е висока ряза да е с триъгълно сечение и т.н. не вярвам да са получи.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))