Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 107

Преглед на хибрид режима

Продажбите тази година нямат нищо общо с миналата година. Доста вяло вървят, да не кажа че са спрели, район Бургас ... Е аз не съм кой знае какъв фактор но и при други колеги от страната положението е подобно
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Продажбите тази година нямат нищо общо с миналата година. Доста вяло вървят, да не кажа че са спрели, район Бургас ... Е аз не съм кой знае какъв фактор но и при други колеги от страната положението е подобно
    Догодина ще е още по-зле. Ще има мед от 2016, 2017 и от 2018г.

пп. Пак да ви кажа : научихте хората, че им продавате лекарство и те не купуват, защото са здрави.

вижте този етикет.

Липсва полова мощ и ломбаго :D
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Липсва полова мощ и ломбаго :D
    Да, също, че действа против забременяване.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Щото Меркел рече, че ша яде украински и аржентински мед.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Щото Меркел рече, че ша яде украински и аржентински мед.
    Да -де. На нас от край време империалистите ни са криви.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да -де. На нас от край време империалистите ни са криви.
    Можеше да се очаква, че пак ще опрем до мръсните капиталисти и техните номера!
    Да, ама на мен тия дни пощата ми е залята от оферти за "черен петък", за Коледни промоции и отстъпки. Хората разчитат на оборот, а не на завишени цени!
    А в цялото пчеларско интернет пространство се говори как да вдигнем цените от 10 на 12, че и на 15лв при стагниращ пазар. Антипазарна логика!
    По традиция на масата на Бъдни вечер освен другите ястия има и паничка мед. Ами направете 10-15% отстъпки, изпратете на клиентите си по един SMS или мейл за да ги уведомите за нея. Направете коледни подаръчни пакети, които да съдържат красиво бурканче мед, дизайнерска свещ от чист восък и бутилка хубаво вино, опаковани така, че да привличат окото - с червената панделка, с дряновото и боровото клонче, с малката картичка с пожелания.
    И за да не съм голословен:
    От днес до края на годината фирма ТСК-1 ООД обявява 10% Коледна отстъпка за всички свои продукти!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Да, ама на мен тия дни пощата ми е залята от оферти за "черен петък", за Коледни промоции и отстъпки. Хората разчитат на оборот, а не на завишени цени!
    Теорията ти я знам, но се учудвам, че още вярваш в дядо Мраз. Какви отстъпки, какви пет лева, това е за такива, като онези дето хвърлят по 10-20 бона през прозореца.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Да не ти дозаливам пощата правя една поръчка на "коледни подаръчни пакети, които да съдържат красиво бурканче мед, дизайнерска свещ от чист восък и бутилка хубаво вино, опаковани така, че да привличат окото - с червената панделка, с дряновото и боровото клонче, с малката картичка с пожелания". Може и без пожелания. Това ще ми е като Коледна промоция и отстъпка. Предварително благодаря,...

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    ..А в цялото пчеларско интернет пространство се говори как да вдигнем цените от 10 на 12, че и на 15лв при стагниращ пазар. Антипазарна логика! ....
    При положение, че нашия мед е най- евтиния в ЕС, нещо не съм убеден, че логиката да се покачи цената и на нашия мед е антипазарна. Впрочем погледнах в сайта и не видях офертата, за която говориш, та да те питам тука, каква ти е цената на "красиво бурканче мед, дизайнерска свещ от чист восък и бутилка хубаво вино, опаковани така, че да привличат окото - с червената панделка, с дряновото и боровото клонче, с малката картичка с пожелания" - като уточниш дали е със или без десетте процента отстъпка, и за какъв грамаж става дума. (все пак от буркан до буркан, цял буркан разлика)
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •