Продажбите тази година нямат нищо общо с миналата година. Доста вяло вървят, да не кажа че са спрели, район Бургас ... Е аз не съм кой знае какъв фактор но и при други колеги от страната положението е подобно
Продажбите тази година нямат нищо общо с миналата година. Доста вяло вървят, да не кажа че са спрели, район Бургас ... Е аз не съм кой знае какъв фактор но и при други колеги от страната положението е подобно
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Липсва полова мощ и ломбаго :D
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Щото Меркел рече, че ша яде украински и аржентински мед.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Можеше да се очаква, че пак ще опрем до мръсните капиталисти и техните номера!
Да, ама на мен тия дни пощата ми е залята от оферти за "черен петък", за Коледни промоции и отстъпки. Хората разчитат на оборот, а не на завишени цени!
А в цялото пчеларско интернет пространство се говори как да вдигнем цените от 10 на 12, че и на 15лв при стагниращ пазар. Антипазарна логика!
По традиция на масата на Бъдни вечер освен другите ястия има и паничка мед. Ами направете 10-15% отстъпки, изпратете на клиентите си по един SMS или мейл за да ги уведомите за нея. Направете коледни подаръчни пакети, които да съдържат красиво бурканче мед, дизайнерска свещ от чист восък и бутилка хубаво вино, опаковани така, че да привличат окото - с червената панделка, с дряновото и боровото клонче, с малката картичка с пожелания.
И за да не съм голословен:
От днес до края на годината фирма ТСК-1 ООД обявява 10% Коледна отстъпка за всички свои продукти!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Да не ти дозаливам пощата правя една поръчка на "коледни подаръчни пакети, които да съдържат красиво бурканче мед, дизайнерска свещ от чист восък и бутилка хубаво вино, опаковани така, че да привличат окото - с червената панделка, с дряновото и боровото клонче, с малката картичка с пожелания". Може и без пожелания. Това ще ми е като Коледна промоция и отстъпка. Предварително благодаря,...
При положение, че нашия мед е най- евтиния в ЕС, нещо не съм убеден, че логиката да се покачи цената и на нашия мед е антипазарна. Впрочем погледнах в сайта и не видях офертата, за която говориш, та да те питам тука, каква ти е цената на "красиво бурканче мед, дизайнерска свещ от чист восък и бутилка хубаво вино, опаковани така, че да привличат окото - с червената панделка, с дряновото и боровото клонче, с малката картичка с пожелания" - като уточниш дали е със или без десетте процента отстъпка, и за какъв грамаж става дума. (все пак от буркан до буркан, цял буркан разлика)
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))