Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 233

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Тоз,НЕзаточения сант откъм дръжката,брои ли се?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Тоз,НЕзаточения сант откъм дръжката,брои ли се?
    Логично е да се брои. Все пак е към острето, а ако искаме да не го смятаме би трябвало да се запита примерно, колко е режещата част. Но това може да се доуточнява, както в момента.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Логично е да се брои. Все пак е към острето, а ако искаме да не го смятаме би трябвало да се запита примерно, колко е режещата част. Но това може да се доуточнява, както в момента.
    Добре де добре НЕпознах за сантите....Баща ти правил ли е ножове и ако да,продавал ли е в Раковски на пазара..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Добре де добре НЕпознах за сантите....Баща ти правил ли е ножове и ако да,продавал ли е в Раковски на пазара..
    Не. Не е правил. Само е ползвал мои. Ха, ха..... Раковски. Ножовете ги правя поради тази причина, че се занимавам с дърворезби, картини, ковано желязо и др., за да си чеша крастата. Ножовете не ги продавах, но в един момент започнаха да ме "затрупват". Ха, ха... добре развито хоби.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ха-ха-ха.Имах предвид,времето в зората на демокрацията.Демек от преди близо 30г.Тогава си купих 4 ножа от въпросния мъж и още карам със тях,а имат още мноооого "хляб" във тях..Та не знам защо,но от как пусна темата,приех,че "страната на чудесата" се намира в Карловско.Въпросния мъж беше от Сопот или около.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ха-ха-ха.Имах предвид,времето в зората на демокрацията.Демек от преди близо 30г.Тогава си купих 4 ножа от въпросния мъж и още карам със тях,а имат още мноооого "хляб" във тях..Та не знам защо,но от как пусна темата,приех,че "страната на чудесата" се намира в Карловско.Въпросния мъж беше от Сопот или около.
    Познавам един художник-ножар от Сопот/лека му пръст/. Това беше майстор. Ако си чул нещо за Сопотската задруга? Е, те това са майсторите. Имат ножове и приклади на пушки които цени са космични. Този от Раковски е бил някой аматьор. След като е опрял до битака. Но пък какво чудно има? И нашия мед е къде-къде по екологичен и БИО, а го продаваме с цени като за битака в Раковски.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Нека не забравяме,че времената тогава бяха по-сиромашки от сега и не е имало опашка за тез атрибути.Та защо да не врътнат нещо по лесничко,че да имат оборотни.Ако не ме лъже паметта,човека спомена нещо за "сопотска стомана"....
    Иначе меда на пазара е 8лв-10лв

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Не. Не е правил. Само е ползвал мои. Ха, ха..... Раковски. Ножовете ги правя поради тази причина, че се занимавам с дърворезби, картини, ковано желязо и др., за да си чеша крастата. Ножовете не ги продавах, но в един момент започнаха да ме "затрупват". Ха, ха... добре развито хоби.
    Продължаваш ли да работиш и би ли направил нещо по поръчка?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Продължаваш ли да работиш и би ли направил нещо по поръчка?
    Малко съм се отпуснал, но дай да видим, пък ще преценим.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Малко съм се отпуснал, но дай да видим, пък ще преценим.
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20230206_094259.jpg
Прегледи:      76
Размер:	126.6 KB
ID:	12013
    Китайска ножка, струваща 7-8лв. по битаците. Качеството напълно отговаря на цената Въпроса е, че ми пасва идеално, като форма и размер.
    Говоря за нож в същата форма. Нямам претенции за екстри(гравюри и т.н.). Също не държа на металната част от чирените и на отвора в острието.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •