Благодаря на всички ви!
Четох с интерес и изгледахме колективно видеоклиповете. Направо съм изумена какво могат да направят пчелите в едно буре сами, без помощ! Никога до сега не съм се замисляла особено за живота им.

Днес ще се постарая да купя храна и лентичките за акари. Надявам се в храната да има всички необходими съставки и продавачът да е достатъчно запознат и с продуктите, които продава, и с потребностите на пчелите през този сезон.

Ще се опитам да намеря було и да прорежем отвор отгоре за поставяне на храна. Съществуващият за поставяне на канела явно е останал от долната страна и няма как сега да преобръщаме бурето. Чудя се само, как ще реагират животинките, ако се опитам да преместя бурето някъде по-на завет. Дали пък няма да разкъртя питите, които вече са почнали да си правят. Местенето ще трябва да се случи чрез внимателно въртеливо движение на бурето в изправено положение, но все пак... какво мислите, да го местя ли?

Още веднъж - много благодаря на всички ви! Ще пиша какво съм свършила. А пчелите още са по цветята.