Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Атанасов приятелю.Тук не става дума за мерене.Аз напримерно пиша и в двата.Като зная пиша, като не зная си трая и само чета и се уча.Но не може да сме демокрация и ако активно участваш в някоя важна тема да ти прегрее телефона от обаждания да спреш да коментираш.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    ....Тук не става дума за мерене.Аз напримерно пиша и в двата....
    Знам, доста сте и всеки може да си пиши където иска. Тук сме много толерантни, незнам само ако напиша в другия : голяма скука сте- пълна скръб, какъв вой ще нададете.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Хубаво беше да се знае и обема на бурето.Да но покаже снимка жената за да предположим колко е.Аз залагам за 80-100л, че е.
    .

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не ти дължа обяснение. Чакам оня......да каже. Ама избяга като.............п......р.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Чакам оня......да каже. Ама избяга като.............п......р.
    "Оня" с коня ти отговори вече. От тия многото точки, си правя едни изводи. Цъ-цъ-цъ. Нервак ми се виждаш нещо, защо ли? Ще e необходимо още да те "лекувам", докато претръпнеш.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    А сега за добива на тикви. Били сме на първо място в Европа по добив на тикви, защото давали субсидии за това занимание. Сега държавата се усетила, че отглеждането на тикви, не било толкова трудно и ... клъц субсидийката. Ха сега де, чели за Душко Добродушков, чели творенията на Карл Маркс и съпоставяли с българската действителност и накрая - няма да ядем евтин тиквеник, ама ще ядем евтин мед. Е до това водят субсидиите, поевтиняване на труда ни.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    И подобно на млекарите, които разливат мляко пред Парламента( от парлама идва тая дума сигурно)...да занесат 2-3 кошера от най-лютите...и да им теглят един шут накрая...това ще е най-големият ефект!!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    И подобно на млекарите, които разливат мляко пред Парламента( от парлама идва тая дума сигурно)...да занесат 2-3 кошера от най-лютите...и да им теглят един шут накрая...това ще е най-големият ефект!!
    Сега е хладно. Трябваше лятото в големия пек.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Незнам какво ще се постигне, но май нищо, защото не се знае какво се иска. Искат пари - ОК, но кой дава пари ей тъй - бадева. Пчеларството не може да се сравнява със зърнарството, по простата причина, че едното може да се механизира, а другото - не. Май по удачно е да се протестира и лобира поне за опрашване, ама кой ли го е еня. ОВЦЕ сме. Всеки гледа от камбанарията си. Пак го натяквам - по същия начин стояха нещата и с табелките, дето се пънеха като "костичка на дупе", защото щели да се охарчат пчеларите. Дрън-дрън. Охарчиха ли се като дадоха някоя друга стотинка за табелки, които до някъде възпряха злоупотребите. Хайде стига толкова, че да имам материал и за друг пост.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Че какво пречи да махне саксията и да сложи 2-3 зелки или зелено домати за трушийка.Сега му е сезона.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •