Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 104

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски

Болести по Пчелите - Новости - Калинка Гургулова - BeeHappyExpo - Varna - 2017.09.08

Атанасов, качвам това видео "специално" за тебе, гледай и надявам се да си отговориш на въпросите си от по-горните постинги в темата. А, за самото видео да благодарим на колегата Борис Стефанов, както за това видео, така и за другите видеа от варненското изложение и Апимондия, които могат да бъдат гледани в неговият youtube канал.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    При мен не тръгва, ако и при други е така- https://www.youtube.com/watch?v=M1q-T2x1H94

Специално благодарско за вниманието, Мутафов.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Искрен Мутафов Виж публикацията
    Атанасов, качвам това видео "специално" за тебе, гледай и надявам се да си отговориш на въпросите си от по-горните постинги в темата. А, за самото видео да благодарим на колегата Борис Стефанов, както за това видео, така и за другите видеа от варненското изложение и Апимондия, които могат да бъдат гледани в неговият youtube канал.

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    При мен не тръгва, ако и при други е така- https://www.youtube.com/watch?v=M1q-T2x1H94

Специално благодарско за вниманието, Мутафов.
    Атанасов, забелязах го този проблем - че видеото, ту тръгва ту не, тъй че линка който ти си публикувал съм го "вградил" в думата "видео", още веднага след като го публикувах постинга, на първият ред веднага след: "Атанасов, качвам това видео", ако се загледаш "видео" е в син цвт и е линк който ще отвори youtub-ето, и може да се гледа....

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •